Netflix Daily

Netflix Daily: The Witcher afgerond en Love is Blind seizoen 3 komt eraan

Waar het tweede seizoen veel problemen kende met de opnames, ging het voor The Witcher ditmaal een stuk vlotter. Love is Blind keert dit najaar alweer terug met het derde seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Productie The Witcher seizoen 3 is afgerond

Het tweede seizoen van The Witcher duurde qua opnames eindeloos. Fysieke problemen voor Henry Cavill en de pandemie gooiden lange tijd roet in het eten. Voor het derde seizoen ging het allemaal een stuk soepeler. De opnames zijn de afgelopen week afgerond, zo laat producent Steve Gaub weten. Zo kan de edit beginnen richting de daadwerkelijke afleveringen. Mogelijk verschijnt The Witcher seizoen 3 dan ook al aan het begin van het komende kalenderjaar.

Love is Blind seizoen 3 staat voor de deur

Maar wie staat er achter de deur? Dat gaat ook dit najaar weer de grote vraag zijn in Love is Blind. Singles gaan met elkaar daten zonder elkaar te zien. Zo wordt er volledig ingezoomd op de inhoud. Wanneer de twee een match blijken te zijn, gaat er getrouwd worden! Op 19 oktober verschijnen de eerste vier afleveringen. De weken daarna verschijnen er telkens nieuwe episodes, met de bruiloften én reünie op 9 november.

Alle seizoenen van Fargo gaan van Netflix verdwijnen

Voor Fargo valt het doek op Netflix. De serie werd in Nederland als Netflix Original gelanceerd, alleen is de reeks toch echt aangekocht van een Amerikaanse zender. En door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren zal Fargo nu van de streamingdienst gaan verdwijnen.

Lees alles over Fargo

Deze Halloween films en series komen in 2022 op Netflix

Halloween wordt steeds populairder in ons land en begint de strijd met het Sint-Maarten-feest zo langzamerhand zelfs een beetje te winnen. Netflix speelt hier dankbaar op in, met een hoop mooie films en series die in 2022 nog uitkomen… vóór 31 oktober.

Lees alles over Halloween

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sonny Boy Drama 2011 6.4 2022-09-15
De Ruimtehonden (2 seizoenen) Kinderen 2022 2022-09-15
Liss Pereira: Adulto Promedio Stand-up 2022 2022-09-15
Terim (1 seizoen) Docu 2022 2022-09-15

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?