Netflix Daily

Netflix Daily: Sterrencast film Fincher bekend, aanpassingen in Toon

Toon Netflix

De sterrencast voor de nieuwe film van David Fincher is bekend. Daarnaast is de trailer van de nieuwe stand-up-show van Arsenio Hall verschenen en zijn er kleine aanpassingen gedaan aan Toon.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe castleden voor Mank van David Fincher bekend

Nadat een aantal maanden geleden al bekend werd dat Gary Oldman een rol heeft in de nieuwe David Fincher’ film Mank, kennen we nu ook de andere castleden. Hij wordt bijgestaan door Amanda Seyfried, Lily Collins, Tom Burke en Charles Dance. Andere castleden zijn Arliss Howard, Joseph Cross, Ferdinand Kingsley, Jamie McShane, Sam Troughton, Toby Leonard Moore, Tom Pelphrey en Tuppence Middleton. Het verhaal vertelt de tumultueuze ontwikkeling van het script voor Citizen Kane van Mankiewicz.

Aanpassingen in Toon voor release op Netflix

Netflix heeft een aantal kleine aanpassingen gedaan aan Toon voordat de serie op vrijdag op Netflix verschijnt. “We hebben eigenlijk maar heel weinig aangepast”, laat hoofdrolspeler Joep Vermolen weten. “Netflix wilde nog een kleurcorrectie doen, dat ziet er nu vet uit. En er waren nog wat kleine dingetjes die we zelf anders wilden, die ons dwars zaten. Zoals een muzikaal grapje dat niet uit de verf kwam, daar hebben we onze componist een ander muziekje bij laten maken.” De meeste tijd zat echter in de ondertiteling. De twee seizoenen verschijnen op vrijdag online.

Deze films en series komen in tweede helft van oktober op Netflix

De tweede helft van oktober brengt een aantal geliefde series terug op Netflix voor nieuwe seizoenen. Daarnaast wordt het startschot gegeven van een zeer drukke filmperiode, waarin de streamingdienst hoog inzet. Wij hebben alle titels die je in de tweede helft van oktober mag verwachten op een rijtje gezet.

Lees alles over oktober

Verwijderalarm: 30 titels op de lijst

Deze week staan er 30 titels op de lijst van het Netflix Verwijderalarm. Daarbij gaat het vooral om films, met een aantal bekende titels. Eind oktober zullen er twee Nederlandse series sneuvelen. Daarnaast moeten we ook afscheid nemen van onder meer The Hulk en The Incredible Hulk.

Lees alles over het Verwijderalarm

Trailer Arsenio Hall stand-up-show

Netflix lanceert op 29 oktober een gloednieuwe stand-up-show van Arsenio Hall. In aanloop naar de release van Smart & Classy heeft de streamingdienst via YouTube inmiddels een officiële traile rnaar buiten gebracht. Daarin krijgen we alvast een idee van wat we van de complete show mogen verwachten.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E02) Actie 2019 6.4
Magical Andes (1 seizoen) Docu 2019
Hearts Beat Loud Drama 2018 6.9
Baahubali: The Beginning Actie 2015 8.1
Müslüm: Voice of Pain Bio 2018 8.0
Professor Marston and the Wonder Women Bio 2017 7.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren