Netflix Daily

Netflix Daily: Sterrencast voor Don’t Look Up, Skeet Ulrich neemt afscheid van Riverdale

De nieuwe Netflix-film Don’t Look Up heeft een sterrencast gekregen. Tot de cast behoren onder meer Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio en Meryl Streep. Daarnaast heeft Skeet Ulrich (FP Jones) afscheid genomen van Riverdale.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Sterrencast voor nieuwe Netflix-film Don’t Look Up

De nieuwe Netflix-film Don’t Look Up kan rekenen op een sterrencast. Inmiddels is bekend geworden dat er rollen zijn voor Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Matthew Perry, Timothee Chalamet en Cate Blanchett. De verwachtingen zijn dan ook torenhoog. In de film gaat het over twee astronomen die ontdekken dat er een meteoriet op de planeet afkomt en alles zal verwoesten. Ze hebben nog zes maanden de tijd om de mensheid op de hoogte te brengen, maar niemand luistert naar ze.

Skeet Ulrich neemt afscheid van Riverdale

Skeet Ulrich heeft zijn laatste dag van filmen voor Riverdale inmiddels achter de rug. De acteur, beter bekend als FP Jones, nam via Instagram afscheid van zijn periode bij Riverdale. “Vaarwel Riverdale. Bedankt voor het introduceren aan een aantal vriendschap voor het leven en zoveel prachtige mensen. Vandaag is mijn laatste dag op de set, maar deze ervaring gaat nooit uit mijn hart.”

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 42

Het is even schrikken voor Undercover, maar de horrorserie The Haunting of Bly Manor is langsgevlogen. Voor de tweede keer met Undercover de eerste plaats afstaan, het is wel de vraag voor hoelang.

Lees alles over de meest populaire titels

Dramaserie Firefly Lane met Katherine Heigl aangekondigd

Netflix heeft de nieuwe dramaserie Firefly Lane aangekondigd. In de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah, zijn de hoofdrollen weggelegd voor Katherine Heigl (Grey’s Anatomy) en Sarah Chalke (Scrubs). De eerste beelden zijn inmiddels een feit.

Lees alles over Firefly Lane

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Brandweerman Sam (4 seizoenen) Kinderen 2014 6.5
Wanted (3 seizoenen) Thriller 2017 7.7
A Babysitter’s Guide to Monster Hunting Familie 2020
Social Distance (1 seizoen) Komedie 2020
Rooting for Roona Docu 2020
Love Like the Falling Rain Drama 2020
Las Tres Muertes de Marisela Escobedo Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?