Netflix Daily

Netflix Daily: Cast Ozark slotseizoen bekend, trailer Big Mouth verschenen

De cast voor het laatste seizoen van Ozark krijgt vorm. We weten welke gezichten de al bestaande cast versterken. Daarnaast is de officiële trailer gelanceerd van alweer het vierde seizoen van Big Mouth.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast slotseizoen Ozark bekendgemaakt

De voorbereidingen voor het vierde en tevens laatste seizoen van Ozark zijn inmiddels in volle gang. Inmiddels is er heel wat duidelijk geworden over de cast. Verschillende namen hebben zich gevoegd bij onder meer Jason Bateman en Laura Linney. Felix Solis en Damian Young, die al te zien waren in seizoen 3, worden vaste gezichten in seizoen 4. Nieuw zijn Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, Bruno Bichir, CC Castillo, en Katrina Lenk.

Netflix lanceert officiële trailer Big Mouth seizoen 4

Het vierde seizoen van Big Mouth is in aantocht op Netflix. Vanaf 4 december kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met een gloednieuw seizoen van de animatieserie. In de trailer van het vierde seizoen krijgen we alvast een glimp van wat we van het seizoen mogen verwachten. “Er is een nieuw monster gearriveerd”, luidt de beschrijving.

The Order gecanceld, Space Force krijgt tweede seizoen

Goed en slecht nieuws dit weekend van het seriefront. Netflix heeft namelijk een serie verlengd en een serie gecanceld. Het gaat om Space Force en The Order. Eerstgenoemde kan rekenen op een nieuw seizoen, terwijl laatstgenoemde officieel klaar is.

Lees alles over beide series

Deze films en series komen in tweede helft van november op Netflix

De opmaat naar de mooie dagen van het jaar komt snel en Netflix blijft uitpakken met flink wat films en series voor de feestdagen. Dat is lang niet alles dat je in de tweede helft van november kunt verwachten. Een overzicht.

Lees alles over deze films en series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Crown (4 seizoenen) Drama 2016 8.7 2020-11-15

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?