Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden kerstfilm Lindsay Lohan, Benedict Cumberbatch vergiftigde zichzelf

De eerste foto van de nieuwe kerstfilm van Lindsay Lohan is verschenen. De laatste jaren was het aardig stil rondom de actrice, maar daar komt met Christmas in Wonderland verandering in. Ondertussen blijkt Benedict Cumberbatch zichzelf vergiftigd te hebben voor een nieuwe Netflix-film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden kerstfilm Lindsay Lohan

Lindsay Lohan is eindelijk terug van weggeweest. De laatste tijd was het stil rondom de actrice, maar daar komt verandering in. Eind 2022 is de actrice namelijk te zien in een nieuwe romantische kerstfilm van Netflix. De film zou Christmas in Wonderland geen heten en kent een hoofdrol voor Lohan. Zij speelt een verwende hotelerfgename die haar geheugen verliest tijdens een skiongeluk. Een knappe chalet-eigenaar en zijn dochter gaan haar verzorgen. Hieronder zie je alvast de eerste foto.

Benedict Cumberbatch vergiftigde zichzelf voor nieuwe Netflix-film

Benedict Cumberbatch is ver gegaan voor een nieuwe film van Netflix. De acteur vergiftigde zichzelf namelijk drie keer voor zijn nieuwe film The Power of the Dog. In de film vertolkt hij de rol van Phil Burbank, een wat nare man met slechte gewoontes. Zo is Burbank onder meer een kettingroker. Het bracht Cumberbatch op het idee om dan zelf ook maar te roken, met echte tabak. “Dat was echt moeilijk. Filterloze sigaretten, take na take, na take. Ik wist mijzelf drie keer een nicotinevergfitiging te geven. Als je veel moet roken, is dat oprecht verschrikkelijk”, aldus Cumberbatch. De film komt in december naar Netflix.

Undercover-Bob gesloopt door seizoen 3: “Dagen van twaalf uur op filmset”

Het derde seizoen van Undercover gaat zondag van start. Daarin is opnieuw een grote rol weggelegd voor Bob, gespeeld door Tom Waes. De Vlaming heeft een druk jaar achter de rug en dat brak hem bijna op.

Lees alles over Undercover

Kerstfilms A Castle For Christmas en Single All the Way op komst

De aankomende weken kunnen we ons opmaken voor heel wat kerstfilms. Het derde deel van Princess Switch staat deze week al op de rol en volgende week is het de beurt aan A Boy Called Christmas. Ook A Castle For Christmas en Single All the Way kunnen we verwachten.

Lees alles over deze kerstfilms

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Masha en de Beer (4 seizoenen) Kinderen 2019 2021-11-15
Japan Sinks: People of Hope (5 aflevering) Drama 2021 2021-11-15
Mission: Impossible – Ghost Protocol Actie 2011 7.4 2021-11-15
Sniper 2 Actie 2002 5.2 2021-11-15
Sense and Sensibility Drama 1995 7.7 2021-11-15
Riding Along for Thousands of Miles Drama 2005 7.3 2021-11-15
Kuroko’s Basketball: Last Game Anime 2017 7.9 2021-11-15

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?