Netflix Daily

Netflix Daily: Extraction 2 opnieuw opgenomen en Spaanse ‘Robin Hood’ overvalt banken

Het is al enige tijd wachten op het vervolg van Extraction. Nu is duidelijk geworden waarom dat misschien langer duurt dan gedacht, want er moesten scenes opnieuw worden geschoten. Ook komt er een boeiende film aan over een vervalser.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Chris Hemsworth opnieuw de kou in voor Extraction 2

De opnames van Extraction 2 nemen heel wat meer tijd in beslag dan oorspronkelijk de bedoeling was. Oorspronkelijk zouden de opnames beginnen in Australië, maar door alle restricties werd dit verplaatst naar Tsjechië. Op 19 maart werden de opnames afgerond en leek een release 2022 mogelijk. Naar nu bljikt zijn er echter begin november opnieuw opnames gedraaid in Praag. Diverse opnames moesten over, waardoor er nog een week is gewerkt. Zo moest Chris Hemsworth zich ook opnieuw in de kou melden en kan de post-productie nu echt van start.

Spaanse ‘Robin Hood’ overvalt banken in Un hombre de acción

Op 30 november verschijnt de film Un hombre de acción (A Man of Action). Deze Spaanse film is gebaseerd op het leven van Lucio Urtubia. Hij wist in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw heel wat banken het leven zuur te maken. Hij deed dit als verzet tegen de staat en grootbezitters.

Manifest-maker bespreekt seizoen 4B: “Niet eindigen zoals Lost”

Het vierde seizoen van Manifest is begonnen en we zijn nu al in afwachting op de resterende episodes. De opnames hiervan zijn net afgerond, waardoor de verwachting is dat de afleveringen medio 2023 te zien zullen zijn op Netflix. De maker is alvast ingegaan op seizoen 4B en heeft toegezegd dat er geen open eindjes open zullen blijven.

Lees alles over Manifest

Komen er dit jaar Sinterklaas-films op Netflix?

Sinterklaas is weer in het land, maar komen er ook Sinterklaas films op Netflix? De afgelopen jaren zijn er geen programma’s van de goedheiligman te zien geweest op de streamingdienst en dat is met een duidelijke reden.

Lees alles over Sinterklaas

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Run for the Money (1 seizoen) Reality 2022 2022-11-15
Deon Cole: Coleen’s Boy Stand-up 2022 2022-11-15
Johanna Nordstrom: Call The Police Stand-up 2022 2022-11-15
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het Verborgen Avontuur Kinderen 2022 2022-11-15
In My Dreams Romance 2014 6.3 2022-11-15

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?