Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe castleden voor slotseizoen Lucifer, nieuwe sportdocu aangekondigd

Netflix heeft twee nieuwe castleden bekendgemaakt voor het slotseizoen van Lucifer. In het laatste seizoen maken we kennis met Merrin Dungey en Brianna Hildebrand. Daarnaast is een nieuwe sportdocumentaire aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe castleden voor slotseizoen Lucifer bekendgemaakt

De cast voor het slotseizoen van Lucifer wordt versterkt met twee nieuwe gezichten. Het eerste nieuwe gezicht is Merrin Dungey die de rol van Sonya vertolkt. Ze speelt een no-nonsense agent die een onverwachte band vormt met Amenadiel. Een andere nieuwe acteur is bekend uit Trinkets. Het gaat om Brianna Hildebrand die Rory speelt, een rebelse engel die in de voetsporen van Lucifer wil treden.

Netflix kondigt nieuwe sportdocumentaire aan

Netflix heeft een nieuwe vierdelige sportdocumentaire aangekondigd. Vanaf 29 januari kunnen we aan de slag met We Are: The Brooklyn Saints waarin we een kijkje krijgen in de jeugdopleiding van de rugby league in Brooklyn. De docu is afkomstig van de maker van The Sentence.

Deze films en series komen in tweede helft van december op Netflix

De slotdagen van december moeten we noodgedwongen heel veel thuis doorbrengen. Gelukkig denkt Netflix met ons mee en voegt heel veel nieuwe films en series toe. Daarbij fraaie titels om naar uit te kijken. Een overzicht!

Lees alles over de tweede helft van december

Nederlandse Original film Forever Rich maakt cast bekend

Forever Rich wordt de eerste Nederlandse Original film. Netflix kondigde in mei van dit jaar al aan dat schrijvers Shady El-Hamus en Jeroen Scholten, die samen al De Libi maakten, met het project aan de slag zouden gaan. El-Hamus zou de regie eveneens in handen krijgen. Nu is de titel en de cast bekendgemaakt.

Lees alles over Forever Rich

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Song Exploder (2 seizoenen) Docu 2020 2020-12-15
Asterix en de Helden Kinderen 1976 7.7 2020-12-15
The Legend of Korra (4 seizoenen) Animatie 2014 8.4 2020-12-15

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?