Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix geeft meer uit aan eigen content, releasedatum Taylor Swift-docu

Miss Americana Netflix

Netflix heeft nog meer geld uit aan eigen content. Het bedrag is met liefst 2 miljard dollar verhoogd. Daarnaast is de releasedatum van de nieuwe Taylor Swift-documentaire bekend en heeft de streamingdienst de nieuwe film ‘Cuties’ aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix gaat nog meer geld uitgeven aan nieuwe content

Netflix gaat nog meer geld investeren in nieuwe content. Er wordt tenslotte 17,3 miljard dollar, zo’n 15,5 miljard euro, uitgetrokken voor nieuwe Original content. Dat is 2 miljard euro meer dan een jaar eerder. In 2028 moet Netflix zelfs 26 miljard dollar (ruim 23 miljard euro) uitgeven aan nieuwe eigen content.

Miss Americana over Taylor Swift heeft releasedatum op Netflix

Miss Americana, de documentaire over popzangeres Taylor Swift, is onderweg naar Netflix. De documentaire wordt eerst getoond op het Sundance filmfestival en is een week later al te bekijken op Netflix. De datum is 31 januari 2020 geworden. De documentaire geeft een ‘rauwe en emotioneel onthullende blik op een van de meest iconische artiesten van deze tijd, edurende een overgangsperiode in haar leven waarin ze haar rol als songwriter en zangeres omarmt, maar ook die van een vrouw die haar stem leert te gebruiken’.

Netflix koopt wereldwijde rechten Cuties

Netflix heeft de wereldwijde rechten aangekocht van Cuties van Maimouna Doucouré. De film werd getoond tijdens Sundance 2020 en is binnenkort overal op Netflix te bekijken, behalve in Frankrijk. Cuties gaat over de hyperseksualisering van meisjes. We volgen een elfjarig meisje van Senegalese afkomstig dat in een van de armste buurten van Parijs woont. Ze is opgegroeid met tradities, maar sluit zich nu aan bij een groep jonge dansers die zich een weg hopen te banen naar het sterrendom.

Trailer slotafleveringen BoJack Horseman

Aan BoJack Horseman komt deze maand een einde. Het zesde en finaleseizoen begon afgelopen najaar en de resterende afleveringen zullen op vrijdag 31 januari op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft nu een trailer vrijgegeven van het pratende paard.

Lees alles over BoJack Horseman

Makers Our Planet komen nu met Night on Earth

Our Planet is de meest geroemde documentaire van Netflix van het afgelopen jaar en de makers komen nu met een nieuw adembenemend schouwspel. Want wat vindt er allemaal plaats in de wereld zodra de zon onder gaat? Het is te zien in Night on Earth.

Lees alles over Night on Earth

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Blacklist (6 seizoenen) Drama 2013 8.3
Ni No Kuni Animatie 2019 6.7
DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E01) Actie 2019 7.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?