Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe castleden Shadow and Bone, Game of Thrones-ster in serie Narcos-maker

De nieuwe castleden van Shadow and Bone seizoen 2 zijn bekendgemaakt. Zo bevat de cast van het tweede seizoen in ieder geval vier nieuwe namen. Ook komt er een nieuwe serie van de makers van Narcos. De hoofdrol daarin is voor een Game of Thrones-ster.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe castleden Shadow and Bone

Shadow and Bone keert terug voor een tweede seizoen. Daarin maken we ook kennis met een aantal nieuwe castleden. Zo waren er al rollen voor onder meer Jessie Mei Li, Archie Renaux, Ben Barnes, Freddy Carter en Amita Suman. Daar komen in seizoen 2 Lewis Tan (Tolya Yul-Bataar), Anna Leong Brophy (Tamar Kir-Bataar), Patrick Gibson (Nikolai Lantsov) en Jack Wolfe (Wylan Hendriks) bij.

Game of Thrones-ster in serie van makers Narcos

Game of Thrones-ster Kit Harington en Dune-acteur Dave Bautista hebben een rol te pakken in een nieuwe serie van Narcos-maker Eric Newman. De serie zou gebaseerd zijn op 90 Church: The True Story of the Narcotics Squad from Hell van Dean Unkefer uit 2013. De serie vertelt het verhaal van een jonge agent die in een neerwaartse spiraal terecht komt als hij het slachtoffer wordt van verslaving, bedrog, geweld en veranderende loyaliteit.

Spaanse hit Toy Boy in februari terug voor seizoen 2

Het tweede seizoen van Top Boy heeft een releasedatum te pakken. De Spaanse hitserie kende in Spanje een slecht begin, maar wordt nu door Netflix nieuw leven ingeblazen. Vanaf 11 februari verschijnt Toy Boy seizoen 2 op Netflix.

Lees alles over Toy Boy

Inventing Anna van maker Grey’s Anatomy en Bridgerton: trailer en releasedatum

Inventing Anna is de nieuwe serie van Shonda Rhimes voor Netflix, met Julia Garner in de hoofdrol. Ze brak door in Ozark en heeft nu dus haar eigen serie, waar de verwachtingen hooggespannen van zijn. Netflix heeft nu de trailer én releasedatum vrijgegeven.

Lees alles over Inventing Anna

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?