Netflix Daily

Netflix Daily: GoT-acteur in Stranger Things, Casa de Papel Experience

Voor het vierde seizoen van Stranger Things is een nieuwe acteur aangekondigd. Daarnaast is een officiële La Casa de Papel Experience aangekondigd waarin jij een beroving pleegt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Casa de Papel Experience in aantocht

Heb jij altijd al in de huid willen kruipen van een echte overvaller? Dat kan. De allereerste Casa de Papel Experience is namelijk in aantocht en gaat van start in Madrid. Later komt de experience ook naar Parijs, Sao Paulo, Milaan, Chicago, Buenos Aires, Lissabon, Londen, Sydney, Miami en New York. In de experience ben je zelf verantwoordelijk voor een beroving. De Experience gaat in april van start.

Game of Thrones-acteur in Stranger Things seizoen 4

Stranger Things heeft de cast voor het vierde seizoen uitgebreid met een nieuw gezicht. Het gaat om Tom Wlaschiha, die je al kunt kennen van Game of Thrones. Daar speelde hij Jaqen H’ghar. Welke rol hij precies vertolkt in Stranger Things is nog niet bekend, al zou het gaat om een Russische bewaker.

Insatiable na twee seizoenen gecanceld

Insatiable zal niet terugkeren voor een derde seizoen. De serie is door Netflix na twee seizoenen gecanceld. Voor de release van de reeks ontstond er veel commotie, maar uiteindelijk werd de serie toch goed ontvangen. Toch is het nu klaar.

Lees alles over Insatiable

Stranger Things komt met bevestiging: Hopper leeft!

Het grote vraagteken voor het vierde seizoen van Stranger Things is opgelost. De vraag was of Jim Hopper nog leefde. Er werd in de laatste minuten van het derde seizoen al wel op gezinspeeld door de tekst over The American. Nu heeft Netflix antwoord gegeven door middel van een filmpje.

Lees alles over Stranger Things

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Ride Along 2 Actie 2016 5.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?