Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Vis a Vis verschenen, Fargo komt later

De volledige trailer van de spin-off van Vis a Vis is verschenen. Daarnaast is duidelijk dat de releasedatum van Fargo is verplaatst vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer Vis a Vis: El Oasis verschenen

De volledige trailer van Vis a Vis: El Oasis is verschenen. Nu de reguliere reeks over een vrouwengevangenis ten einde is gekomen, keren Zulema en Macarena nog één keer terug. Ze willen nog één grote slag slaan voordat ze uit elkaar gaan als partners in crime.

Releasedatum Fargo verplaatst vanwege coronacrisis

De releasedatum van Fargo wordt verplaatst vanwege het coronavirus. Er moesten nog twee afleveringen geschoten worden, maar door de coronacrisis kan dat niet doorgaan. De release van de eerste afleveringen zouden op 19 april 2020 gebeuren bij FX, maar dat wordt verplaatst.

Populaire El Dragón krijgt in april seizoen 2 op Netflix

Goed nieuws voor fans van El Dragón. De populaire Mexicaanse serie krijgt ruim een half jaar na de release van de serie al een nieuw seizoen. April is het zover voor nieuwe avonturen van Miguel.

Lees alles over El Dragón

Deze films en series komen in tweede helft van maart op Netflix

Door de gevolgen van het coronavirus zitten we de komende weken allemaal veel meer thuis dan we gewend zijn. Gelukkig maakt Netflix dat voor ons een stuk eenvoudiger, want er wordt heel veel fraais toegevoegd aan het aanbod.

Lees alles over maart

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Boss Baby: Back in Business (3 seizoenen) Kinderen 2018 6.3
Running with the Devil Drama 2019 5.4
John Wick: Chapter 3 – Parabellum Actie 2019 7.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?