Bridgerton Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Bridgerton seizoen 2 gestart, eerste beelden Concrete Cowboy

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton zijn van start gegaan. Naar verwachting zullen we wel nog een tijdje moeten wachten tot het tweede deel op Netflix verschijnt. Ondertussen verschenen ook de eerste beelden van Concrete Cowboy.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Bridgerton seizoen 2 gestart

Goed nieuws voor de fans van Bridgerton. De opnames van het tweede seizoen zijn namelijk van start gegaan, zo blijkt uit een aantal nieuwe set-foto’s. Naar verwachting duren de opnames nog wel een tijdje. De opnames van het eerste seizoen duurden tenslotte maanden. Naar verwachting wordt er tot ergens september/oktober 2021 gefilmd. Seizoen 2 verschijnt dan ook niet eerder dan ergens in 2022.

Eerste beelden Concrete Cowboy verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van Concrete Cowboy. We volgen een moeilijke tiener die de zomer doorbrengt in North Philadelphia. Ondertussen wordt hij heen en weer geslingerd tussen de criminele kant van de stad en de levendige stadscowboy-subcultuur van zijn vervreemde vader (Idris Elba). De film komt op 2 aprilnaar Netflix

Ginny & Georgia seizoen 2: Dit verwacht hoofdrolspeler Ginny

Sinds 24 februari kunnen we op Netflix kijken naar Ginny & Georgia. Het eerste seizoen van de serie heeft ons achtergelaten met een paar vragen. We zagen hoe voor Ginny alles uit elkaar viel en dat ze samen met haar broertje Austin vertrok, maar waar gaat ze naartoe? En hoe moet het nu verder met Georgia? Kiest ze voor Paul, Joe of Ginny’s vader Zion? Antonia Gentry, de actrice die de rol van Ginny vertolkt, besprak de mogelijkheden voor een tweede seizoen.

Lees alles over Ginny & Georgia

Startdatum Chesapeake Shores seizoen 5 bekendgemaakt

De agenda kan erbij worden gepakt om de terugkeer van Chesapeake Shores te noteren. De Hallmark-serie krijgt deze zomer een vijfde seizoen en – als alles goed gaat – zullen de afleveringen spoedig te zien zijn. Ook op Netflix.

Lees alles over Chesapeake Shores

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Vice Komedie 2018 7.2 2021-03-16
RebellComedy: Raus Aus’m Zoo Stand-up 2021 2021-03-16
Wafeltje en Mochi (1 seizoen) Kinderen 2021 2021-03-16
The Punisher Actie 2004 6.4 2021-03-16
Shark Night Horror 2011 4.0 2021-03-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?