Netflix Daily

Netflix Daily: Bridgerton-acteur in nieuwe serie, Matt Bomer mogelijk in biopic over Leonard Bernstein

Ruby Stokes, bekend als Francesca Bridgerton, krijgt de hoofdrol in een nieuwe Netflix-serie. Stokes is binnenkort te zien in Lockwood & Co.. Ondertussen blijkt Matt Bomer in gesprek te zijn voor een nieuwe film over Leonard Bernstein.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bridgerton-acteur Ruby Stokes krijgt serie op Netflix

Ruby Stokes, die in Bridgerton verantwoordelijk is voor Francesca Bridgerton, krijgt de hoofdrol in een nieuwe Netflix-serie. Stokes is binnenkort te zien in Lockwood & Co., een serie die gebaseerd is op de boekenreeks van Jonathan Stroud. Ze wordt bijgestaan door nieuwkomers Cameron Chapman en Ali Hadji-Heshmati. Het eerste seizoen zal uit acht afleveringen bestaan.

Matt Bomer in gesprek rol in biopic Leonard Bernstein

Matt Bomer speelt mogelijk in een nieuwe film van Bradley Cooper waarin het draait om Leonard Bernstein. Hij speelt mogelijk een van de minnaars van de overleden muziekgigant. Bernstein overleed in 1990 op 72-jarige leeftijd. Bernstein was getrouwd met kunstenaar Felicia Montealegre met wie hij drie kinderen kreeg. Na zijn dood werd echter onthuld dat zijn vrouw erkende dat hij homo was en seksuele relaties had met mannen.

Zijn de opnames van Virgin River seizoen 5 nu al van start?

Verrassend nieuws omtrent de opnames van Virgin River. Terwijl we momenteel wachten op het vierde seizoen van Virgin River op Netflix, zou het maar zo kunnen dat de opnames van seizoen 5 al van start zijn gegaan. Dat gerucht gaat rond na een nieuwe Instagram-video van hoofdrolspeelster Alexandra Breckenridge (Mel).

Lees alles over Virgin River

Deze films en series komen nog in maart: Bridgerton en Top Boy

De tweede helft van maart staat te trappelen van ongeduld en op Netflix is er één duidelijke uitschieter waar iedereen naar uitkijkt. Het is namelijk eindelijk raak voor het tweede seizoen van Bridgerton, waarvan afgelopen week de trailer verscheen.

Lees alles over de nieuwe titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (2 seizoenen + S03E08) Sci-Fi 2022 6.5 2022-03-16
Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. Docu 2022 2022-03-16
3 Toneladas: Assalto ao Banco Central Docu 2022 2022-03-16
Power Players (1 seizoen) Kinderen 2019 5.8 2022-03-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?