Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste foto’s The 100 seizoen 6 verschenen

Clarke The 100 seizoen 6

De eerste foto’s van The 100 seizoen 6 zijn verschenen. Daarnaast blijken Triple Frontier en The Umbrella Academy flink gescoord te hebben. Ook zijn de kwartaalcijfers van Netflix bekendgemaakt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe foto’s The 100 seizoen 6 verschenen

Het wachten op het zesde seizoen van The 100 is in volle gang. Om de fans alvast enthousiast te krijgen voor het nieuwste seizoen zijn nieuwe foto’s verschenen. Daarop zijn onder meer Clarke, Bellamy, Raven en Shaw te zien.

Lees alles over The 100 seizoen 6 en bekijk de foto’s

Triple Frontier en The Umbrella Academy kijkcijferkanonnen

Tijdens de bekendmaking van de kwartaalcijfers heeft Netflix ook weer wat kijkcijfers losgelaten. Zo is de film Triple Frontier er als zoete koek ingegaan. In de eerste vier weken is de film door liefst 52 miljoen huishoudens bekeken. Ook de serie The Umbrella Academy scoorde uitstekend. De serie, inmiddels verlengd voor een tweede seizoen, is in een maand tijd 45 miljoen keer bekeken.

Kwartaalcijfers: Recordperiode en lagere verwachtingen

Het eerste kwartaal van 2019 is erg succesvol gebleken voor Netflix. Er zijn liefst 9,6 miljoen nieuwe abonnees aangesloten bij de streamingdienst. 1,74 miljoen hiervan waren in de Verenigde Staten en 7,86 buiten het geboorteland van Netflix. Daarmee komt het totaal aantal abonnees uit op 148,9 miljoen. De groei is liefst zestien procent ten opzicht van het eerste kwartaal van 2018 en daarmee een record. Tegelijkertijd is de verwachting voor het tweede kwartaal wel naar beneden bij geschroefd. De projectie is dat er vijf miljoen nieuwe abonnees zullen komen, dat is acht procent lager dan een jaar geleden. Dit komt vooral door de prijsstijging die in diverse landen, waaronder de Verenigde Staten, is aangekondigd.

Eerste Afrikaanse anime-serie onderweg naar Netflix

De eerste Afrikaanse anime-serie is onderweg naar Netflix. De streamingdienst breidt zijn Afrikaanse content uit met de serie Mama K’s Team 4. De serie volgt een tiener-meisje dat in het futuristische Lusaka, Zambia woont. Ze wordt door een geheime agent die al met pensioen is van straat geplukt om de wereld te redden.

Verwijderalarm: Topserie en geliefde films verlaten het aanbod

Het Verwijderalarm telt deze week niet heel veel titels, toch gaan er wel weer een aantal geliefde titels uit het aanbod verdwijnen. Zo staat onder meer Elemantary op de nominatie. Ook de film Django Unchained en Voor Elkaar Gemaakt zijn niet lang meer te bekijken bij de streamingdienst.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E18) Drama 2018 6.5
Super Monsters Furever Friends Kinderen 2019
The Creative Brain Docu 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren