Netflix Daily

Netflix Daily: Lucifer seizoen 5 ‘snel’ naar Netflix, Merry Happy Whatever geannuleerd

Het vijfde seizoen van Lucifer komt al razendsnel naar Netflix. Alhoewel een relesaedatum nog steeds niet bekend is gemaakt, heeft Netflix inmiddels wel laten weten dat seizoen 5 er snel aan komt. Daarnaast is Merry Happy Whatever na één seizoen geannuleerd. Ondertussen heeft Billy McFarland, bekend als de bedenker van het Fyre Festival, zich uitgelaten over zijn gevangenisstraf.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Lucifer seizoen 5 komt ‘snel’ naar Netflix

Fans van Lucifer kijken al een tijdje reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen van de serie. Voor die fans is er nu goed nieuws, want Netflix heeft laten weten dat het vijfde seizoen ‘snel’ naar Netflix komt. Een precieze releasedatum werd echter nog niet bekendgemaakt. Of het vijfde seizoen ook het slotseizoen wordt, is nog onduidelijk.

Merry Happy Whatever stopt na één seizoen

Het is al na één seizoen over en uit voor Merry Happy Whatever. De sitcom was één van de series die afgelopen feestdagen gelanceerd werden, maar bij dat ene seizoen blijft het nu ook. Het is Tucker Crawley, de maker van de reeks, die via Instagram het slechte nieuws heeft gebracht. “Hallo iedereen, ik wil laten weten dat Merry Happy Whatever helaas niet terugkeert voor een tweede seizoen. Verdrietig nieuws, maar ik ben zo blij en dankbaar dat ik de afleveringen heb kunnen maken die we gemaakt hebben met zo’n liefdevolle en getalenteerde groep acteurs, schrijvers, regisseurs, producenten en crew.”

Billy McFarland wil straf verder thuis uitzitten

Billy McFarland, de bedenker van het Fyre Festival, wil de rest van zijn straf thuis uitzitten nu het coronavirus is uitgebroken. McFarland zit vanwege zijn astma en hartklachten in de risicogroep. Zijn advocaten hebben dan ook een verzoek ingediend. “Hij vormt geen bedreiging voor de openbare veiligheid. Het misdrijf waaraan hij zich schuldig maakte was niet gewelddadig”, aldus zijn advocaten.

Interactieve finale van Unbreakable Kimmy Schmidt in mei op Netflix

Het absolute slot van Unbreakable Kimmy Schmidt is vanaf mei te zien op Netflix én daarin heb jij als kijker een grote rol. De serie krijgt namelijk een film als afsluiten en dit is een interactieve.

Lees alles over de interactieve finale

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 16

De kop van de lijst lijkt voor even vast gemetseld. Het komt niet vaak voor dat de top-3 exact hetzelfde is als een week eerder. Toch is dat het geval, doordat er drie series iedereen momenteel bezig weten te houden.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (3 seizoenen + S04E17) Drama 2019 7.4
Fary: Hexagone (2 seizoenen) Stand-up 2020
Fauda (3 seizoenen) Thriller 2015 8.7
Mauricio Meirelles: Levando o Caos Stand-up 2020
Rambo: Last Blood Actie 2019 6.2
Project Almanac Thriller 2015 6.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?