Netflix Daily

Netflix Daily: Bling Empire-Jaime bijt van zich af, Geeked Week keert terug

Jaime Xie heeft van zich afgebeten na een aflevering van Bling Empire. Ze kreeg het flink te verduren naar aanleiding van een date die ze heeft gehad. Ondertussen is bekend geworden dat Geeked Week terugkomt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bling Empire-Jaime reageert op ongemakkelijke date

Het tweede seizoen van Bling Empire neemt ons onder meer mee naar het liefdesleven van Jaime Xie. Zo zien we haar onder meer op date gaan met Adam, maar dat verloopt niet heel soepel. De kijkers vinden het vervelend dat Jaime vooral over zichzelf praat en weinig interesse toont in haar date. Op Instagram bijt ze van zich af. “Ik wil graag iets ophelderen. Ik heb hem zeker wel laten praten tijdens de ‘date’. Ze hebben er alleen voor gekozen om het op een bepaalde manier te editen. Waarschijnlijk omdat het de doodsaaie date iets interessanter kon maken. Lol”, aldus Jaime.

Geeked Week keert ook dit jaar terug bomvol nieuws

Geeked Week keert ook in 2022 terug. Vorig jaar maakten we voor het eerst kennis met het event en dat leverde heel wat trailers op. Ook dit jaar is het weer tijd voor Geeked Week. Dit jaar vindt het evenement plaats tussen 6 juni en 10 juni en verwachten we aankondigingen over onder meer The Umbrella Academy, Stranger Things en The Sandman.

Black Mirror keert terug op Netflix; seizoen 6 aanstaande

Seizoen 5 van Black Mirror kwam in 2019 uit op Netflix en daarna werd het wat stilletjes rond de dystopische dramaserie… Nu weten we echter dat de streamingdienst aan een nieuwe reeks werkt, Black Mirror keert dus terug!

Lees alles over Black Mirror

Karin Slaughter geeft Netflix-hint!

Er is momenteel één boek van de bekende thrillerschrijfster Karin Slaughter verfilmd voor Netflix: Pieces of Her. De verwachting is echter wel een klein beetje dat ze Harlan Coben achternagaat. En de auteur doet er weinig aan om dit gerucht te ontkrachten…

Lees alles over Karin Slaughter

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E14) Drama 2022 7.4 2022-05-16
Vampire in the Garden (1 seizoen) Anime 2022 2022-05-16
Mandy Thriller 2018 6.5 2022-05-16
Halloween Horror 1978 7.7 2022-05-16
The Tale of Despereaux Familie 2008 6.1 2022-05-16
The Dilemma Komedie 2011 5.3 2022-05-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?