Netflix Daily

Netflix Daily: Stranger Thing’s Dustin krijgt eigen show, de robot uit I Am Mother

Dustin uit Stranger Thigns krijgt zijn eigen show, waarin hij mensen een flinke nachtmerrie gaat bezorgen tijdens hun eerste werkdag. Ook is er een boeiende behind the scenes verschenen over I Am Mother.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

‘Dustin’ krijgt zijn eigen show

Dustin is één van de meest geliefde personages uit Stranger Things. Gaten Matarazzo, de acteur die Dustin vertolkt, krijgt nu zijn eigen show op Netflix. Hij gaat Prank Encounters maken, een show met verborgen camera’s. Twee mensen die denken aan hun eerst werkdag bezig te zijn worden gefilmd. Het zal niet lang duren voor de dag in een nachtmerrie veranderd. Er zijn acht afleveringen gemaakt voor het eerste seizoen.

Zo is de robot uit I Am Mother gemaakt

I Am Mother is één van de nieuwe films van Netflix. Hierin groeit een meisje op door de opvoeding van een robot. De robot, alias moeder, is gemaakt door Weta Workshop. Dit bedrijf zat ook achter onder meer Lord of the Rings. Er is nu een behind the scenes verschenen waarin wordt uitgelegd hoe de robot is gemaakt en functioneert.

My First First Love seizoen 2 komt eraan

Eén van de meest bekeken Koreaanse series op Netflix is My First First Love. Een groep vrienden wordt allemaal het huis uitgezet omdat ze inmiddels twintig jaar oud zijn. Zo komen ze samen onder één dak terecht en dat levert veel humor en ook drama op. Tae-o is de hoofdrolspeler en hij heeft goed nieuws. Via een videoboodschap laat hij namelijk weten dat 100 dagen na de release van seizoen 1 het tijd is voor seizoen 2. Dit is dus 26 juli.

Podcast rondom Tales of the City

De serie Tales of the City is ruim een week te zien op Netflix. De streamingdienst heeft de serie aangegrepen om hier ook een podcast-reeks over te maken. De eerste episode is hier te beluisteren.

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Jurassic World Sci-Fi 2015 7.0
So Was Von Da Komedie 2018 5.9
Monopoly The Bank Of Luck Komedie 2017 5.7
Patriot Act with Hasan Minhaj (S03E06) Talkshow 2019
One Spring Night (S01E06) Drama 2019
Dunkirk Drama 2017 7.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?