Netflix Daily

Netflix Daily: Toch geen vertrek uit Riverdale en nieuw castlid Lucifer

Riverdale seizoen 4

Goednieuws voor de fans van Riverdale. Marisol Nichols neemt toch geen afscheid van de serie en keert terug als Hermione Lodge. Daarnaast is een nieuw castlid toegevoegd aan de lijst met gezichten voor Lucifer seizoen 5.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Marisol Nichols toch terug voor Riverdale seizoen 5

Marisol Nichols gaf eerder aan dat ze na vier seizoenen zou vertrekken uit Riverdale. Inmiddels is duidelijk dat dat niet het geval is. De actrice keert toch terug voor een vijfde seizoen. Als Hermione Lodge is haar verhaal nog niet klaar. “Ik heb een bijzonder lang gesprek gehad met Roberto, de ontwikkelaar van de serie. Ik kan met trots bevestigen dat mijn personage Hermione in het vijfde seizoen terug zal keren. Bovendien zal ze sterker zijn dan ooit! Ik kan niet wachten om haar terug te spelen en haar verhaal voort te zetten.”

Nieuwe castlid voor Lucifer seizoen 5

Opnieuw is een castlid bekendgemaakt voor het vijfde seizoen van Lucifer. Betsy Baker, bekend van haar rollen in The Evil Dead, Sharp Objects en Hand of God, speelt Sister Molly in aflevering 5 van het seizoen. De laatste weken werden ook al andere namen bekend met Adam Korson, Dennis Haysbert, Matthew Bohrer, Brianne Davis, Erin Cummings, Allison McAtee en Chaley Rose.

Verwijderalarm: The Disaster Artist en series op de lijst

Na het Extra Netflix Verwijderalarm is de lijst ditmaal een stuk korter en overzichtelijker. Eén opvallende film staat er op de nominatie om te vertrekken en nog altijd diverse series.

Lees alles over het Verwijderalarm

Valeria en Blood & Water verlengd met tweede seizoen

Netflix heeft twee internationale series verlengd voor een tweede seizoen. Het Spaanse Valeria mag verder voor nieuwe avonturen van de dames, dat is ook het geval voor de Zuid-Afrikaanse reeks Blood & Water.

Lees alles over Valeria en Blood Water

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (6 seizoenen + S07E04) Sci-Fi 2020 7.8
Coronavirus, Explained (3 afl.) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren