Netflix Daily

Netflix Daily: Too Hot To Handle seizoen 2, Will Smith maakt comedyspecial

Netflix heeft de officiële beelden gelanceerd van het tweede seizoen van Too Hot To Handle. Daarnaast blijkt Will Smith te werken aan een nieuwe comedyspecial voor Netflix. Het wordt een special van een uur waarin hij bekende gasten ontvangt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix toont eerste beelden Too Hot To Handle seizoen 2

Netflix heeft de officiële beelden gelanceerd van het tweede seizoen van Too Hot To Handle. Het tweede seizoen van de lovereality-serie begint op 23 juni op Netflix en trapt af met tien nieuwe singles. De regels zijn simpel: wie het niet kan laten om te kussen of de handen niet van anderen (of zichzelf) af kan houden, verliest de kans om $ 100.000 te winnen. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Will Smith maakt comedyspecial voor Netflix

Will Smith gaat opnieuw voor Netflix aan de slag. De comedian maakt een comedyspecial voor de streamingdienst. Het wordt een special van een uur waarin Smith de presentatie op zich neemt en zelf ook optreedt. Daarnaast ontvangt hij verschillende beroemdheden in de show. De comedyspecial komt later dit jaar naar Netflix.

Virgin River seizoen 3: Begrafenis, brand, scheiding, orkaan en een nieuwe romance

Het derde seizoen van Virgin River komt op 9 juli naar Netflix. Inmiddels is duidelijk dat ons in dat derde seizoen heel wat staat te wachten. Uit de trailer bleek al dat Jack zijn schotwond in ieder geval overleeft, maar seizoen 3 heeft nog veel meer voor ons in petto.

Lees alles over Virgin River

Riverdale seizoen 6 en The Flash seizoen 8 in november naar Netflix

Riverdale en The Flash keren in november terug voor nieuwe seizoenen. Alhoewel we momenteel nog wachten op het resterende deel van Riverdale seizoen 5 en het zevende seizoen van The Flash nog in volle gang is, is nu al duidelijk dat beide series in november voorzien worden van nieuwe seizoenen. Beide series krijgen echter wel een bijzondere start van het nieuwe seizoen.

Lees alles over Riverdale en The Flash

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Elite Historias Breves: Omar Ander Alexis Drama 2021 2021-06-16
Aldo Moro: Il Professore Docu 2018 2021-06-16
Fauteuils D’Orchestre Komedie 2006 2021-06-16
Beaumarchais L’Insolent Drama 1996 6.8 2021-06-16
Cercando Sophia Docu 2004 6.0 2021-06-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?