Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Spaanse Netflix-serie aangekondigd, Girl in the Picture nieuwste misdaad documentaire

Spaanse series scoren doorgaans fantastisch op Netflix. Nu is er een nieuwe Spaanse serie aangekondigd met Fanático. Ondertussen is er ook een nieuwe misdaad documentaire aangekondigd met Girl in the Picture.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe Spaanse Netflix-serie aangekondigd

Spaanse series scoren doorgaans fantastisch op Netflix. Nu is er een nieuwe Spaanse serie aangekondigd. Het gaat om Fanático dat vanaf 29 juli op Netflix te bekijken is. In de serie, die amper tien minuten duurt per aflevering, draait het om een zanger die komt te overlijden voor de ogen van zijn fans. Hieronder zien we alvast de eerste beelden en de aankondiging van de releasedatum.

Girl in the Picture nieuwste misdaad documentaire

Netflix gaat aan de slag met een nieuwe misdaad documentaire. Girl in the Picture komt op 6 juli naar Netflix. In de documentaire draait het om de bevindingen van onderzoeksjournalist Matt Birkbeck. De documentaire is een verfilming van zijn prijswinnende boeken ‘A Beautiful Child’ en ‘Finding Sharon’. Je ziet de trailer hieronder.

The Lincoln Lawyer krijgt een tweede seizoen over het vierde boek

Het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer staat al een tijdje op Netflix en nu is het hoge woord eruit: de advocatenserie gebaseerd op de boeken van Michael Connelly krijgt ook een seizoen 2. Dat kondigt onze favoriete streamingdienst officieel aan!

Lees alles over The Lincoln Lawyer

Verrassende Virgin River-theorie: Is dit de schutter van Jack?

Nog altijd is niet bekend wie de schutter is van Jack. Aan het einde van het tweede seizoen bleef hij zwaargewond achter nadat hij achter zijn bar was neergeschoten. Mel was er snel bij om hem te redden, maar wie verantwoordelijk is voor de schietpartij is nog altijd niet bekend gemaakt. Nu is er een interessante theorie verschenen.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kärlek & Anarki (2 seizoenen) Komedie 2020 2022-06-16
Karma’s World Music Videos (2 seizoenen) Kinderen 2022 2022-06-16
Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special Stand-up 2022 2022-06-16
Sing, Dance, Act: Kabuki Docu 2022 2022-06-16
DeadEnd: Paranormal Park (1 seizoen) Kinderen 2022 2022-06-16
Collision Drama 2022 2022-06-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?