Netflix Daily

Netflix Daily: La Casa de Papel razend populair, Netflix bestelt serie van Blue Planet II-maker

La Casa de Papel seizoen 2 Netflix

De overvallers van La Casa de Papel kunnen niet meer normaal over straat. Daarnaast merken ze een grote verandering op nu het derde seizoen alleen nog geproduceerd wordt door Netflix. De streamingdienst heeft ondertussen ook een nieuwe serie besteld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tokio uit La Casa de Papel razend populair

De cast van La Casa de Papel kan amper nog normaal over straat. Over ter wereld wordt de acteurs en actrices uit de reeks inmiddels herkend. “Úrsula Corberó vertelt volgens het Algemeen Dagblad: “Ik was als actrice al gewend dat mensen in Spanje naar me toe kwamen voor een foto, maar ik kon in het buitenland altijd onherkenbaar over straat. Die anonimiteit ben ik nu kwijt, ik kan beter thuis blijven. Waar ik ook loop, overal hoor ik om me heen: Tokio, Tokio, Tokio. En het mafste is: ik kijk nog om ook.”

Ook collega Alba Flores, beter bekend als Nairobi, kwam aan het woord en merkt dat er een verschil komt nu het derde seizoen exclusief te zien gaat zijn op Netflix. “Dat is voor ons ook heel gek, want we zijn er aan gewend dat er elke week een nieuwe aflevering komt en dat je daar reacties op krijgt. Hoe gaat dat nu, als het hele seizoen in één keer beschikbaar is. En wat doen wij? Gaan we met elkaar kijken?”, aldus Flores.

Netflix bestelt Oceans van Blue Planet II-maker

Netflix heeft een nieuwe natuur-serie besteld. De streamingdienst heeft Freeborne Media aan het werk gezet om Oceans te maken. Het bedrijf is afkomstig van James Honeyborne die eerder verantwoordelijk was voor Blue Planet II. Iedere aflevering focust zich op een andere oceaan. Het is het eerste project uit een meerjarige deal waarbij Freeborne voor Netflix natuurprogramma’s gaat maken.

118 Emmy-nominaties voor Netflix

Netflix heeft heel wat nominaties in de wacht gesleept bij de Emmy Awards. De streamingdienst ging naar huis met liefst 118 nominaties, waarbij When They See Us en Russian Doll de grootste kanshebbers zijn. Zij zijn respectievelijk zestien en dertien keer genomineerd. Andere genomineerden zijn onder meer The Good Place en Better Call Saul.

Lees alles over de Emmy nominaties

The Red Sea Diving Resort met Michiel Huisman

Nog deze maand kunnen we op Netflix aan de slag met The Red Sea Diving Resort. De hoofdrollen in de film zijn voor Chris Evans en Michiel Huisman. Het waargebeurde verhaal over reddingsmissies verschijnt op 31 juli op Netflix en de eerste officiële trailer is inmiddels verschenen.

Lees alles over The Read Sea Diving Resort

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Arthdal Chronicles (S01E12) Drama 2019 7.7
New York Minute Komedie 2004 4.9
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein Komedie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren