Netflix Daily

Netflix Daily: SpongeBob-film naar Netflix, Lammers valt flink af voor Undercover

De nieuwe SpongeBob-film komt naar Netflix. Eerst zou de live-action animatiefilm naar de bioscoop komen, maar dat gaat niet meer door. Daarnaast blijkt Frank Lammers flink aan het sporten voor Undercover.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

SpongeBob-film komt naar Netflix

Fans van SpongeBob mogen zich opmaken voor een gloednieuwe film op Netflix. Eerder werd al duidelijk dat The SpongeBob Movie: Sponge on the Run niet meer getoond zou worden in de bioscoop. Nu is duidelijk dat de live action animatiefilm meteen naar een streamingdienst gaat. Netflix heeft de internationale streamingrechten buiten de Verenigde Staten en China aangekocht. Mogelijk komt de film nog dit jaar naar Netflix.

Frank Lammers valt flink af voor Undercover en film

Frank Lammers is druk aan het sporten geslagen. De acteur heeft de rol van Ferry in Undercover en maakt zich op voor een losse film over zijn personage. “Getting fit and ready, can’t wait to play a younger Ferry”, gaf Lammers te kennen op Instagram. Daarbij plaatste hij ook een foto.

Chesapeake Shores krijgt toch een vijfde én langer seizoen

De geliefde serie Chesapeake Shores krijgt alsnog een vijfde seizoen. Het was lang stil na afloop van het vierde seizoen, dat ook nog eens veel korter was. Er werd al gesproken over een afsluitende film naast de aanstaande spin-off film. Nu heeft Hallmark officieel naar buiten gebracht dat er een vervolg komt.

Lees alles over Chesapeake Shores

Derde en laatste seizoen The Rain in augustus op Netflix

The Rain heeft een releasedatum voor het derde seizoen. De Deense Netflix Original Serie werd vorig jaar verlengd, waarbij direct werd aangekondigd dat dit het laatste seizoen zou worden van de apocalyptische reeks. De trailer is nu ook verschenen.

Lees alles over The Rain

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Fatal Affair Thriller 2020
Indian Matchmaking (1 seizoen) Reality 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?