Netflix Daily

Netflix Daily: Vlaamse serie Knokke Off met Anna Drijver en cultleider worden voor dummies

Netflix heeft weer eens een dramaserie ‘van eigen bodem’ voor je in de aanbieding: Knokke Off, van Vlaamse makelij maar mét Nederlandse (Anna Drijver) invloeden. En voor wie toe is aan iets héél anders: How to Become a Cult Leader! Hoe wordt jíj een échte Charles Manson?

Nieuwe Vlaamse dramaserie: Knokke Off!

Netflix heeft weer iets nieuws in de aanbieding ‘van eigen bodem’. Of nou ja… van eigen bodem… Knokke Off is een Vlaamse dramaserie mét Nederlandse invloeden. De nieuwe Netflix-show volgt twee twintigers, Louise (Pommelien Thijs) en Alexander (Willem De Schryver), die samen met hun vrienden een zorgeloze zomer beleven in het Belgische kustplaatsje Knokke. Dat ‘zorgeloze’ is echter maar schijn, want door de hoge verwachtingen van hun ouders dreigen ze zichzelf echter volledig te verliezen in luxe en feesten, én gaan ze wanhopig op zoek naar vriendschap en liefde. Hun wereld wordt vervolgens ook nog eens op zijn kop gezet door de komst van Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver).

Cultleider worden voor dummies

We hebben door de jaren heen al het een en ander voorbij zien komen op Netflix met betrekking tot sektes. Maar eh, hoe wordt je eigenlijk een sekteleider? Hoe is iemand als Charles Manson Charles Manson geworden? Die vraag staat centraal in de nieuwe truecrime-documentaire How to Become a Cult Leader. Heb jij aspiraties om een sekte op te starten, dan helpt Netflix je dus een handje! Althans, voor wie het nog niet duidelijk is, dat wordt natuurlijk hartstikke ironisch bedoeld!

Netflix geeft eerste foto’s Bridgerton seizoen 3 vrij

De release van Bridgerton seizoen 2 ligt nu al weer een tijdje achter ons en dat betekent dat we eigenlijk wel weer toe zijn aan seizoen 3 van het kostuumdrama. Daar moeten we nog eventjes op wachten, maar het komt er wel degelijk aan! Dat bewijst Netflix door de eerste setfoto’s van de opnames van het derde seizoen vrij te geven, die je zelf kunt checken door de onderstaande link te volgen. Het wordt in ieder geval duidelijk dat we kennis gaan maken met een aantal nieuwe gezichten: Daniel Francis (Marcus Anderson), Sam Phillips (Lord Debling) en James Phoon (Harry Dankworth).

Lees alles over Bridgerton seizoen 3

Orange is the New Black is jarig!

Happy birthday to you, dat zeggen we tegen Orange is the New Black. Zeven seizoenen lang volgden we de verhalen van Piper Chapman, Alex Vause en alle andere gevangenen in de Netflix-gevangenisserie, die maar liefst 91 afleveringen telde. Er worden al een tijdje geen nieuwe seizoenen meer gemaakt, maar de show heeft nog altijd geheimen voor ons. Althans, hád nog altijd geheimen voor ons, want de makers hebben een aantal nooit vertoonde beelden gedeeld!

Lees alles over Orange is the New Black

Het nieuwe aanbod van dit weekend:

King the Land (1 seizoen) Romance 2023 2023-07-16
See You in My 19th Life (1 seizoen) Romance 2023 2023-07-16
Seberg Drama 2019 5.9 2023-07-16
Kohrra (1 seizoen) Drama 2023 2023-07-16
Johnny English Strikes Again Actie 2018 6.2 2023-07-16
Johnny English Actie 2003 6.2 2023-07-16
Johnny English Reborn Actie 2011 6.3 2023-07-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?