Netflix Daily

Netflix Daily: Komedieserie van Lynch en Lauper en meer Better Call Saul?

Netflix heeft de rechten aangekocht voor een komedieserie van Jane Lynch en Cyndi Lauper. Daarnaast lijken we op een zesde seizoen van Better Call Saul te mogen rekenen en is de eerste teaser van Daybreak verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jane Lynch en Cyndi Lauper maken komedieserie voor Netflix

Jane Lynch en Cyndi Lauper gaan voor Netflix aan de slag met een gloednieuwe komedieserie. Lynch slaagde erin om haar nieuwe serie met succes te pitchen bij Netflix. Lynch en Lauper werken niet alleen als makers aan de serie, maar spelen ook de hoofdrollen. Hoe de serie heet en waar het over gaat is nog onduidelijk. Lynch zagen we eerder in Glee, terwijl Lauper onder meer te zien was in Mad About You, Magnum P.I. en Bones.

Nog een seizoen voor Better Call Saul?

De opnames van het vijfde seizoen van Better Call Saul zijn eerder deze maand afgerond. Het is de vraag of we nog een zesde seizoen mogen verwachten. Giancarlo Esposito vertelde eerder dat Better Call Saul bedoeld was als een serie van zes seizoenen, maar mogelijk is daar iets in veranderd nu seizoen vijf in twee delen is gehakt.

“Het is lastig met Vince (Gilligan), omdat hij ervan houdt als je kijkt naar het Breaking Bad model… Hij zei vijf jaar, vijf seizoenen en we hebben dat vijfde seizoen geschoten. Maar het was eigenlijk vijf en zes. Er komt een zesde seizoen. Het lijkt erop dat dit de manier, de comfortabele manier is om deze serie te beëindigen”, aldus Esposito tegenover Collider.

No Good Nick na twee delen gecanceld

Slecht nieuws voor de fans van No Good Nick. Netflix heeft besloten om na twee delen een streep te zetten door No Good Nick. Daarmee komt de serie al na twintig afleveringen ten einde. No Good Nick betekende voor Melissa Joah Hart een terugkeer als actrice.

Lees alles over No Good Nick

Netflix pakt uit voor Halloween met vijf horrorfilms

Netflix heeft in aanloop naar Halloween alweer een aantal nieuwe titels aangekondigd. Daarbij zitten ook maar liefst vijf horrorfilms om alvast in de stemming te komen voor 31 oktober. Wij hebben de vijf films op een rijtje gezet.

Lees alles over de horrorfilms

Teaser Daybreak verschenen

Netflix heeft de eerste officiële teaser van Daybreak naar buiten gebracht. De Netflix Original serie wordt omschreven als een geestige dramaserie waarin een tiener op zoek gaat naar zijn verloren liefde. Ondertussen komt hij in een postapocalypische wereld terecht waarin hij zombies en Mad Max-achtige bendes treft.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (3 seizoenen + S04E04) Drama 2017 8.0 2019-09-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?