Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer romantische komedie Emily in Paris en Franse productie La Révolution

Netflix heeft de officiële trailer van Emily in Paris gelanceerd. De romantische komedieserie komt op 2 oktober naar Netflix. Daarnaast lijkt Train to Busan 2: Peninsula naar Netflix te komen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële trailer Emily in Paris gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Emily in Paris. De romantische komedieserie komt op 2 oktober naar Netflix en telt tien afleveringen. In de serie speelt Lily Collins de rol van Emily. We volgen een ambitieuze jonge marketing manager die een droombaan in Parijs te pakken krijgt. In Parijs staan nieuwe avonturen en verrassende uitdagingen op haar te wachten.

Officiële trailer Franse serie La Révolution

Netflix heeft eindelijk de officiële trailer van La Révolution gelanceerd. De serie stond al langere tijd op de rol, maar Netflix slaagde erin om het verhaal lange tijd geheim te houden. Nu blijkt dat de serie draait om de Franse revolutie in de 18e eeuw. La Révolution verschijnt op 16 oktober op Netflix.

Netflix pakt uit voor Halloween met 11 nieuwe horrorfilms- en series

Halloween komt er weer aan en Netflix warmt ons alvast op met flink wat horror. Er zijn in aanloop naar 31 oktober namelijk heel wat films en series aangekondigd waarbij we bibberend op de bank plaats zullen nemen. Sensatie, gruwel en Halloween-lekkernijen komen naar Netflix tijdens dit spookachtige seizoen, zo laat de streamingdienst zelf weten. We hebben er een leuk overzicht van gemaakt.

Lees alles over de Halloween films en series

Deze films en series komen in tweede helft van september op Netflix

De tweede helft van september brengt heel wat nieuwe films en series naar Netflix. De dames zijn daarbij duidelijk aan de macht, waarbij we afscheid gaan nemen van twee zeer geliefde dames.

Lees alles over de nieuwe films en series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Signs (2 seizoenen) Thriller 2018 6.5
Baby (3 seizoenen) Drama 2018
MeatEater (3 seizoenen) Docu 2018 7.9
Criminal U.K. (2 seizoenen) Crime 2020 7.4
Sing On! USA (1 seizoen) Reality 2020
The Devil All The Time Crime 2020
Challenger: The Final Flight (1 seizoen) Docu 2020
Mission: Impossible – Rogue Nation Actie 2015 7.4
El Practicante Drama 2020
Go Fish Kinderen 2019 4.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?