Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix aangeklaagd om The Laundromat, Elite-bedenker maakt nieuwe serie

The Laundromat Netflix

Netflix wordt aangeklaagd om te voorkomen dat The Laundromat verschijnt. Daarnaast werkt de Elite-bedenker aan een nieuwe Spaanse serie en zijn er nieuwe beelden verschenen van The Witcher.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix aangeklaagd om The Laundromat

Advocaten Jurgen Mossack en Ramon Fonseca willen er alles aan doen om te voorkomen dat Netflix op vrijdag de film The Laundromat lanceert. De film geeft een kijkje in het Panama Papers-schandaal, maar volgens de twee advocaten worden prominenten daarin onterecht zwartgemaakt. De twee vinden dat zij als ‘meedogenloze harteloze advocaten die betrokken zijn bij het witwassen van geld, het ontduiken van de belasting, omkoperij en andere criminele activiteiten’ worden neergezet en zijn bang dat de film invloed heeft op de rechtszaak die nog moet volgen.

Elite-bedenker werkt aan nieuwe Netflix-serie

Elite is één van de meest populaire Spaanstalige series op Netflix. Een van de bedenkers van de serie, Carlos Montero, gaat nu voor Netflix aan de slag met een nieuw verhaal. De opnames voor de nieuwe serie gaan op 21 oktober van start en het project heet voor nu El desorden que deja. In de serie volgen we Raquel, een jonge literatuur lerares die bij haar nieuwe baan al snel ontdekt dat haar voorganger zelfmoord heeft gepleegd. Ze wil er alles aan doen om de reden te achterhalen.

‘La Casa de Papel al verlengd voor vijfde seizoen’

La Casa de Papel krijgt ook een vijfde seizoen met opnieuw Alvaro Morte als El Profesor in de hoofdrol. Dat brengen Spaanse media naar buiten, er is echter nog geen officiële bevestiging van Netflix. Voor het vijfde seizoen wordt mogelijk verhuisd. “Er gingen stemmen op om naar het buitenland te gaan, zelfs Fort Knox is genoemd. Maar La Casa de Papel heeft een Latijnse uitstraling. De deur gaat misschien open voor een overval in Zuid-Amerika, maar de Angelsaksische sfeer zou de karakteristieke smaak van de serie doen verdwijnen”, vertelde maker Alex Pina al.

Lees alles over La Casa de Papel

A Christmas Prince: The Royal Baby komt als Sinterklaascadeau

A Christmas Prince: The Royal Baby heeft een releasedatum gekregen van Netflix. Het derde deel van de kerstfilmreeks zal dit jaar verschijnen en wel op een voor Nederland speciale datum: 5 december. Zo is de komst van de koninklijke baby een prachtig Sinterklaascadeau! Daarnaast zijn er nog heel wat kersttitels aangekondigd.

Lees alles over A Christmas Prince

Nieuwe beelden The Witcher verschenen

De release van The Witcher op Netflix komt steeds dichter bij en in aanloop naar de release van de nieuwe serie zijn gloednieuwe beelden verschenen. De beelden zijn hieronder te bekijken. Het complete eerste seizoen van The Witcher lijken we op dinsdag 17 december op Netflix te mogen verwachten.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Rhythm + Flow (S01E08) Reality 2019
Kara Para Ask (1 seizoen) Actie 2014 7.2
Ghosts of Sugar Land Docu 2019 5.9
Silver Linnings Playbook Komedie 2012 7.7
Molly’s Game Docu 2017 7.5
Park Na-rae: Glamour Warning Stand-up 2019
Avatar: The Last Airbender (1 seizoen) Kinderen 2007 9.2
Paw Patrol (2 seizoenen) Kinderen 2018 6.4
League of Legends Origins Docu 2019
The Game Changers Docu 2019 8.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren