Netflix Daily

Netflix Daily: Pippa Middleton in The Crown en Knives Out 3

De gezichten in het slotseizoen van The Crown worden nog stilletjes aan allemaal ingevuld. Nu ook die van Pippa Middleton. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan Knives Out 3.

Pippa Middleton in slotseizoen The Crown

De zus van, Pippa Middleton, mag uiteraard niet ontbreken in het slotseizoen van The Crown. De zus van Kate werd bekend door de bruiloft van haar zus met prins William. Ze was één van de getuigen en geprezen voor haar jurk. Ook in The Crown zal ze te zien zijn en wordt ze gespeeld door actrice Matilda Broadbridge.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tilly (@matildabroadbridge)

Volle kracht met Knives Out 3 aan de slag

Het is inmiddels een klein jaar geleden dat Knives Out 2 verscheen en Netflix kondigde al een derde film aan. Door de stakingen is er echter lange tijd niets gedaan en schrijver Rian Johnson had al aangegeven alles op zijn eigen tijd te doen. Nu is die tijd duidelijk aangebroken. In gesprek met The Wrap laat Johnson weten dat hij nu zijn volle focus heeft gericht op Knives Out 3. “Alles komt samen. Uiteraard kon ik tijdens de staking niet werken. Nu dit over is ga ik volledig mijn focus hierop leggen. Ik heb de setting in gedachte, ik heb de film in mijn hoofd. Het is nu zaak om het allemaal op papier te zetten.”

Suits keert terug! Nieuw seizoen is in de maak

Groot nieuws voor alle fans van Suits. Er wordt namelijk hard gewerkt aan een nieuw seizoen. Suits stopte in 2019, maar nu is een revival onderweg. Dit komt niet volledig uit de lucht vallen, want de afgelopen weken werd hier al naar gehint.

Lees alles over Suits

Lupin deel 4: Alles wat we al weten

Lupin schreeuwt om een deel 4. Terwijl Assane Diop alles leek te hebben afgerond, werd in de laatste scene van deel 3 toch alles weer open gegooid. Hoe gaat het verder met de Franse hitserie op Netflix en wat kunnen we verwachten. Tijd voor een helder overzicht. Lupin deel 4: Alles wat we al weten over de Netflix hit uit Frankrijk!

Lees alles over Lupin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Love Is Blind (5 seizoenen) Reality 2023 6.1 2023-10-16
Oggy Oggy (3 seizoenen) Kinderen 2023 6.7 2023-10-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?