Netflix Daily

Netflix Daily: Ziekenhuis na The Crown-opnames, Sophie Toscan Du Plantier serie besteld

The Crown seizoen 4 Netflix

Emma Corrin kwam na opnames van The Crown in het ziekenhuis terecht. Terwijl ze slechts antibiotica wilde halen, werd ze meteen opgenomen. Daarnaast heeft Netflix een indrukwekkende nieuwe documentaireserie besteld omtrent Sophie Toscan Du Plantier.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Emma Corrin (prinses Diana in The Crown) moest naar ziekenhuis

Emma Corrin heeft het zwaar te verduren gekregen tijdens de opnames van The Crown. De actrice kruipt voor de serie in de huid van prinses Diana. Uit een interview met Glamour blijkt dat ze ook in het ziekenhuis terecht is gekomen. “Ik moest een scène opnemen in een ijskoud zwembad met mijn ‘kinderen’ William en Harry. Het was oprecht de meest zware opname die ik ooit heb gehad, omdat ik in de dagen daarvoor al een flinke verkoudheid had opgelopen. Het was zó koud dat ik mezelf letterlijk boven water probeerde te houden. En toen kwamen we er tijdens de opnames ook nog eens achter dat ‘Harry’ niet kon zwemmen”, gaf Corrin te kennen.

“We zouden die avond eigenlijk terugvliegen naar Engeland, dus gingen we daarvoor nog even langs het ziekenhuis om wat antibiotica te halen. De artsen deden een zuurstoftest bij me en zeiden daarna dat ze mij absoluut niet het vliegtuig lieten instappen. Mijn zuurstofwaardes waren veel te laag, wat leidde tot een ziekenhuisopname”, aldus Corrin.

Netflix bestelt Sophie Toscan Du Plantier documentaireserie

Sophie Toscan du Plantier, een Franse producente die vlak voor Kerstmis vermoord werd tijdens een vakantie in Ierland, is het onderwerp van een nieuwe driedelige Netflix-serie. De documentaire wordt geproduceerd door Lightbox en neemt ons mee naar het onderzoek omtrent de moord. Ook de familie van Sophie werkt mee aan de serie.

Maker The Order verklapt: Dit was het idee voor seizoen 3

Afgelopen weekend werd bekend dat The Order na twee seizoenen stopt op Netflix. Het tweede seizoen van de serie liet ons echter achter met een grote cliffhanger: Was Alyssa echt dood of was er wat anders gebeurd? Maker Dennis Heaton heeft nu laten weten wat hij van plan was voor het derde seizoen van de reeks.

Lees alles over The Order

Wie is Stephen Hillenburg uit eerbetoon SpongeBob: Schiet Te Hulp?

Wie is Stephen Hillenburg uit eerbetoon SpongeBob: Schiet Te Hulp? In de aftiteling van de nieuwe SpongeBob-film verschijnt een eerbetoon in beeld. Bij een tekening van SpongeBob valt de tekst: ‘In Memory Of Stephen Hillenburg’ te lezen. De animator overleed in 2018, maar wie was hij en wat betekende hij voor SpongeBob?

Lees alles over Stephen Hillenburg

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Pane, Amore e… Romance 1955 6.5 2020-11-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?