Netflix Daily

Netflix Daily: Spider-Man Across the Spider-Versie en Car Masters: Rust to Riches

De volgende Spider-Man komt eindelijk onze kant op en dat geldt ook voor een nieuw seizoen van Car Masters: Rust to Riches. Alweer de vijfde reeks.

Spider-Man: Across the Spider-Verse in aantocht

De wereld van Spider-Man wordt steeds groter en de volgende film is eindelijk in aantocht op Netflix. Spider-Man: Into the Spider-Verse is al te zien. deze animatiefilm uit 2018 kreeg dit kalenderjaar de opvolger met Spider-Man: Across the Spider-Versie – Part One. Vanaf 1 december is deze film te zien op Netflix.

Auto’s pimpen voor een vijfde seizoen

Iets langer wachten moeten we op nieuwe afleveringen van Car Masters: Rust to Riches. Want vanaf 13 december is het vijfde seizoen van de realityserie te zien. De crew van Gotham Garage zal weer voor grote uitdagingen staan om oude barrels om te toveren tot prachtige wagens.

Slecht nieuws voor Virgin River-fans: Grote verandering voor seizoen 6

Slecht nieuws voor fans van Virgin River. De romantische dramaserie is al seizoenenlang een groot succes op Netflix, maar voor het zesde seizoen is nu toch een vervelende update naar buiten gebracht. Waar de afgelopen twee seizoenen maar liefst twaalf afleveringen telden, moeten we het voor seizoen 6 doen met ‘slechts’ tien afleveringen. Daarmee wordt seizoen 6 ingekort.

Lees alles over Virgin River

Netflix kondigt nieuwe The Witcher-spin-off aan: Sirens of the Deep

Het The Witcher-universum op Netflix wordt steeds uitgebreider. Want na drie seizoenen van de originele serie, een live-actionspin-off (Blood Origin) én een animatiefilm (Nightmare of the Wolf) is er nu nog een project op komst: Sirens of the Deep.

Lees alles over Sirens of the Deep

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Crown (6 seizoenen) Drama 2023 8.7 2023-11-16
Selling Sunset (7 seizoenen) Reality 2023 6.4 2023-11-16
Best. Christmas. Ever! Familie 2023 2023-11-16
In Love and Deep Water Romance 2023 2023-11-16
The Netflix Cup Reality 2023 2023-11-16

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?