Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Kevin Hart verschenen, Special verlengd met tweede seizoen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Kevin Hart. Daarnaast is bekend geworden dat Special is verlengd met een tweede seizoen en kennen we meer castleden van een nieuwe Netflix dramafilm met Sandra Bullock.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer documentaire Kevin Hart verschenen

Netflix heeft een officiële trailer gelanceerd van de Kevin Hart-documentaire. In een zes afleveringen tellende documentaire genaamd Don’t F**k This Up krijgen we een kijkje in zijn leven van het afgelopen jaar. Hart gaat in op de beproevingen en wat het betekent om een vader te zijn, een partner, een rolmodel en een zakenman. Hij denkt na over de gebeurtenissen die zijn leven hebben gevormd en hem tot de persoon hebben gemaakt die hij vandaag de dag is.

Special verlengd met tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van Special. De Amerikaanse komedieserie wordt verlengd met een tweede seizoen van acht afleveringen. Het eerste deel werd op 12 april 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In de toekomst mogen we uitkijken naar seizoen 2. De serie vertelt het verhaal van een jonge homo met een hersenverlamming die af wil van zijn geïsoleerde bestaan. Hij besluit de regie over zijn leven in eigen handen te nemen.

Viola Davis en meer in cast voor nieuwe Netflix film

Netflix heeft meer bekend gemaakt over een nieuwe film met Sandra Bullock in de hoofdrol. In de film zijn rollen weggelegd voor Viola Davis, Rob Morgan (Just Mercy), and Aisling Franciosi (The Fall). De film is gebaseerd op de Britse miniserie Unforgiven. De Netflix Original volgt Ruth Slater die vrij is gelaten uit de gevangenis en in een wereld terechtkomt waar ze niet vergeven wordt voor haar verleden. Het enige wat ze wil is haar jongere zus vinden.

Makers Sherlock komen met Dracula + trailer

Dracula is de nieuwe reeks van Mark Gatiss en Steven Moffat. Het duo is zeer succesvol geweest in de afgelopen jaren met Sherlock en nu hebben ze een nieuw project. Dracula zal door de BBC en Netflix samen worden bekostigd, waarbij Netflix dan ook de mondiale streamingrechten heeft en de BBC in Groot-Brittannië de serie zal uitzenden. De trailer is nu gelanceerd, net zoals de releasedatum is bekendgemaakt.

Lees alles over Dracula

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Adventure Time (5 seizoenen) Kinderen 2014 8.6
Field of Dreams Drama 1989 7.5
In Good Company Komedie 2004 6.4
Apollo 13 Drama 1995 7.6
American Pie: The Book of Love Komedie 2009 4.8
Baby Mama Komedie 2008 6.0
Honey Drama 2003 5.3
Charlie St. Cloud Drama 2010 6.5
American Pie: Band Camp Komedie 2005 5.1
Dr. Seuss’ The Lorax Familie 2012 6.5
Jarhead Drama 2005 6.3
Billy Madison Komedie 1995 6.4
The Change-Up Komedie 2011 6.4
Savages Crime 2012 6.5
The Thing Horror 2011 8.1
The Break-Up Komedie 2006 5.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?