Netflix Daily

Netflix Daily: Selena terug voor tweede seizoen, Lili Reinhart (Riverdale) over zware tijd

Selena: The Series keert terug voor een tweede seizoen. Het tweede seizoen wordt in mei toegevoegd aan het aanbod. Lili Reinhart, bekend als Betty uit Riverdale, gaat door een moeilijke periode.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Selena: The Series krijgt tweede seizoen op Netflix

Er komt een tweede seizoen van Selena: The Series. Het eerste seizoen van de reeks deed het uitstekend toen het in zijn eerste vier weken al 25 miljoen huishoudelijke kijkers had. De serie komt op 14 mei terug voor een vervolg. In de serie volgen we de iconische Mexicaans-Amerikaanse artieste Selena die beroemd wordt wanneer zij en haar familie er alles voor doen om hun droom te verwezenlijken.

Lili Reinhart (Riverdale) gaat door zware tijd

Lili Reinhart, beter bekend als Betty uit Riverdale, gaat door een moeilijke tijd. De actrice heeft afscheid moeten nemen van haar grootvader. “Het breekt mijn hart dat ik in deze tijd niet bij mijn familie kan zijn. Ik herinner me mijn opa als een eenvoudige man uit Ohio die dol was op de sportteams uit Cleveland en die voor de televisie in slaap viel terwijl hij naar oude westerse films keek. Hij was 61 jaar met mijn oma getrouwd en noemde haar altijd ‘babe’. Dat vond ik enorm schattig”, valt te lezen op Instagram. Ze baalt ervan dat ze haar opa niet nog één keer heeft kunnen zien. “Hij zit voor altijd in mijn hart. Ik hou van je, opa.”

Virgin River seizoen 3: Alles wat we al weten

Netflix lanceerde eind november vorig jaar het tweede seizoen van Virgin River. Alhoewel het voelde alsof we lang moesten wachten, verscheen het tweede seizoen een jaar na de release van het eerste. Een releasedatum voor seizoen 3 is nog niet bekend, maar ondertussen weten we wel steeds meer over het derde seizoen. In dit artikel vind je alles wat we al ween over Virgin River seizoen 3.

Lees alles over Virgin River

Bridgerton kan acht seizoenen krijgen op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Bridgerton. Het eerste seizoen van de Netflix-serie werd als kerstcadeau toegevoegd aan het aanbod. Het is echter niet uit te sluiten dat daar in de toekomst nog heel wat seizoenen van bij gaan komen. Al is het voor nu eerst nog wachten op de bevestiging voor een tweede seizoen.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Tully Drama 2018 7.0 2021-01-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?