Netflix Daily

Netflix Daily: You krijgt sterrencast; twee series verlengd

De cast van You is opnieuw uitgebreid met een nieuwe acteur. Ondertussen zijn Alexa & Katie en Carmen Sandiego vernieuwd voor een nieuw seizoen. De Transformers-serie komt in 2020 naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Acteur Gotham toegevoegd aan You seizoen 2

Opnieuw is een acteur bekend geworden uit You seizoen 2. Robin Lord Taylor, die we in Gotham leerden kennen als Oswald Cobblepot heeft een rol in het tweede seizoen. Hij kruipt voor You in de huid van Will: een bedachtzame, persoonlijke en zeer intelligente man.

Transformers in 2020 naar Netflix

Netflix en Hasbro zijn een samenwerking aangegaan met Rooster Teeth om Transformers: War for Cybertron wereldwijd naar de streamingdienst te brengen. De Transformers serie vertelt het originele verhaal van de Transformers universe en wordt in 2020 verwacht.

Alexa & Katie vernieuwd voor derde seizoen

De verhalen van Alexa Mendoza en Katie Cooper zijn nog niet klaar op Netflix. De twee tieners keren terug bij de streamingdienst voor een derde seizoen. Seizoen 3 bestaat uit zestien afleveringen. Die afleveringen worden voor seizoen 3 gesplitst in twee delen van acht afleveringen. Een releasedatum is nog onbekend.

Carmen Sandiego keert terug voor tweede seizoen

Niet alleen voor Alexa & Katie, ook voor Carmen Sandiego is er goed nieuws. Die serie gaat voorzien worden van een tweede seizoen. Het is nog onduidelijk wanneer we dat tweede seizoen bij Netflix mogen verwachten, maar dat Carmen Sandiego terugkeert is duidelijk.

Hoofdrol Verstappen in Formule 1-docu

Max Verstappen speelt een belangrijke rol in de Netflix-docu over de Formule 1. Zijn onderlinge duels met Daniel Ricciardo deden veel stof opwaaien en die komen ook terug in de documentaire. Een eerste teaser is inmiddels verschenen.

Lees alles over de Formule 1-docu

The Umbrella Academy: muziek en soundtracks

The Umbrella Academy staat sinds afgelopen vrijdag op Netflix. De serie heeft veel te danken aan de muziek die gebruikt is. Het volledige album dat gebruikt is voor The Umbrella Academy is te besluiten via YouTube. Jeff Russo is verantwoordelijk voor de muziek.

Lees alles over de muziek achter The Umbrella Academy

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Arrow (6 seizoenen + S07E13) Actie 2018 8.0
Patriot Act with Hasan Minhaj (1 seizoen + S02E02) Cabaret 2018
De Verbouwing Drama 2012 6.0
Teenage Space Vampires Horror 1999 2.5

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag