Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer I Am Not Okay With This, Italiaans drama aangekocht

De officiële trailer van I Am Not Okay With This is gelanceerd en geeft een kijk van wat we mogen verwachten van de indrukwekkende samenwerking. Daarnaast heeft Netflix de rechten aangekocht van een nieuw Italiaans drama.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer I Am Not Okay With This verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van I Am Not Okay With This gelanceerd. Het belooft een bijzondere serie te worden, want de makers van The End of the F***ing World en Stranger Things hebben samengewerkt voor de afleveringen. De serie verschijnt op 26 februari op Netflix.

Netflix koopt rechten Italiaanse drama The Life Ahead

Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten aangekocht van The Life Ahead. Het Italiaanse drama betekent voor Sophia Loren haar terugkeer op het witte doek. De film wordt later dit jaar gelanceerd en laat zien hoe Loren een Holocaust-overleefster speelt. Ze krijgt een bijzondere band met een twaalfjarige die haar recent beroofd heeft.

Trailer Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

De trailer van het tweede seizoen van Formula 1: Drive to Survive is gelanceerd. De Netflix-serie over het Formule 1-spektakel komt op vrijdag 28 februari op de streamingdienst. We worden nu al warmgedraaid.

Lees alles over Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

Netflix wil vijf series met NPO maken; in afwachting op respons

Netflix wil samen met de NPO vijf series gaan maken. De streamingdienst heeft een voorstel ingediend bij de Nederlandse Publieke Omroep, maar is nog in afwachting op respons.

Lees alles over de Nederlandse series

Het nieuwe aanbod van het weekend:

The Expanding Universe of Ashley Garcia (deel 1) Komedie 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?