Netflix Daily

Netflix Daily: Addams Familiy-serie naar Netflix, beelden The Lost Pirate Kingdom

De al eerder aangekondigde Addams Family-serie van Tim Burton komt exclusief naar Netflix. De streamingdienst heeft de rechten van de bovennatuurlijke mysterieserie aangekocht. Daarnaast is de trailer van The Lost Pirate Kingdom gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Addams Family van Tim Burton naar Netflix

Tim Burton is aan de slag gegaan met een serie omtrent Addams Family. Daarin staat het personage Wednesday centraal. De serie bestaat uit acht afleveringen en wordt een bovennatuurlijk mysterie. We volgen Wednesday die aan haar eerste jaar op de universiteit begint. Ondertussen zet ze haar krachten in om daders van brute serie moorden te ontmaskeren. Eerder was Burton al verantwoordelijk voor Edward SCissorhands.

Eerste beelden nieuwe serie The Lost Pirate Kingdom

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de nieuwe Netflix-serie The Lost Pirate Kingdom. Het eerste seizoen van de serie verschijnt op 15 maart. The Lost Pirate Kingdom geldt als documentaireserie die de verhalen van de echte Pirates of the Caribbean vertelt. Hieronder bekijk je de officiële trailer.

Pieces of Her: Alles wat we al weten

Het boek Pieces of Her van Karin Slaughter wordt door Netflix in een serie gegoten. De aankomende dramathriller wordt ontwikkeld door Homelands Charlotte Stoudt en Lesli Linka Glatter. In dit artikel lees je alles wat we al weten over de aanstaande serie. Zo kijken we naar de verhaallijn, de castleden en doen we een schatting van wanneer we de serie op Netflix mogen verwachten.

Lees alles over Pieces of Her

Bridgerton seizoen 2: Het verhaal en nieuw castlid

Bridgerton keert in de toekomst terug voor een tweede seizoen op Netflix. Het eerste seizoen van de serie groeide binnen no time uit tot een groot succes. Nu blijkt dat het niet bij dat ene seizoen zal blijven, wordt langzamerhand meer duidelijk over de toekomst van de reeks. Zo gaf Chris Van Dusen, de maker van Bridgerton, onlangs al aan waar het verhaal van het tweede seizoen over gaat.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Outlander (5 seizoenen) Drama 2020 8.5 2021-02-17
MeatEater (3 seizoenen) Docu 2018 7.9 2021-02-17
Behind Her Eyes (1 seizoen) Drama 2021 2021-02-17
Overcoming Docu 2005 2021-02-17
Amend: The Fight for America Docu 2021 2021-02-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?