Netflix Daily

Netflix Daily: Salarissen 13 Reasons Why bekend, Mercedes over F1-docu

De salarissen van de 13 Reasons Why-sterren zijn gelekt. Daarnaast heeft de teambaas van Mercedes gereageerd op de afwezigheid van zijn ploeg in de Formule 1-documentaire en is de trailer van Samantha! seizoen 2 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Mercedes reageert op afwezigheid Formule 1-docu

Mercedes en Ferrari waren niet te zien in het eerste seizoen van de Netflix-documentaire over de Formule 1. Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft laten weten dat zijn team heeft besloten niet mee te doen omdat het voor flink wat afleiding kon zorgen. “Ik had het gevoel dat als we ons daar nog meer mee bezig zouden houden, dit nadelig kon uitpakken voor onze prestaties. Dit heeft mij doen besluiten dat het niet iets voor ons was”, zo vertelde hij aan Motorsport.com.

Dit is wat de 13 Reasons Why-sterren verdienen

Deadline is achter de salarissen gekomen van de 13 Reasons Why-sterren voor het derde seizoen van de reeks. Dylan Minnette heeft in seizoen 3 de absolute hoofdrol als Clay Jensen en gaat naar verluidt een slordige 200.000 dollar verdienen per afleveringen. Brandon Flynn, Alisha Boe, Justin Prentice, Christian Navarro, Miles Heize, Devin Druid en Ross Butler kunnen rekenen op 135.000 dollar per aflevering. Mocht er ook een vierde seizoen komen, dan stijgt hun salaris naar 150.000 dollar per episode.

Nieuwe Orphan Black-serie op komst

Er komt een nieuwe serie die zich afspeelt in het Orphan Black-universum. Het is AMC dat aan de slag gaat met de nieuwe serie waarvan de naam en het verhaal nog niet bekend is. Ook is het nog onduidelijk of de serie uiteindelijk ook naar Netflix komt.

Lees alles over de nieuwe Orphan Black-serie

Lori Loughlin weg uit Fuller House en When Calls The Heart

Lori Loughlin keert niet meer terug in Fuller House en When Calls The Heart. De actrice is ontslagen bij Hallmark nadat duidelijk is geworden dat zij betrokken is bij een groot college schandaal in Amerika.

Lees alles over Lori Loughlin

Trailer Samantha! seizoen 2 verschenen

Netflix heeft een gloednieuwe trailer naar buiten gebracht van Samantha! seizoen 2. De serie keert op 19 april terug voor zijn vervolg bij de streamingdienst en vertelt het verhaal van Samantha. Als kind was zijn een ster, maar nu is ze allang vergeten. Toch hoopt ze dat restje beroemdheid vast te kunnen houden.

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Patriot Act with Hasan Minhaj (2 seizoenen) Cabaret 2018
Arrow (6 seizoenen + S07E15) Actie 2018 8.0
Coco avant Chanel Drama 2009 6.7
Crazy Ex-Girlfriend (3 seizoenen + S04E14) Komedie 2019 7.6
Prison School (1 seizoen) Anime 2015 7.7
Dynasty (1 seizoen + S02E14) Drama 2019 6.4

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?