Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The Crown gaan door, trailer 7Seeds

De opnames van The Crown gaan ondanks de coronacrisis gewoon door in Groot-Brittannië. Daarnaast is de officiële trailer gelanceerd van het nieuwe deel van 7Seeds dat op 26 maart op Netflix komt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames van The Crown gaan gewoon verder

De laatste weken zijn heel wat opnames gestaakt, maar dat geldt niet voor die van The Crown. De opnames van het vierde seizoen van die serie gaan tot op heden gewoon door. Voor The crown moet nog één week worden opgenomen in Groot-Brittannië.

Trailer tweede deel 7Seeds verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van het tweede deel van 7Seeds. Het nieuwe deel verschijnt op 26 maart online op de streamingdienst. Als Natsu ontwaakt komt hij erachter dat hij tot een groep behoort die gekozen is om de mensheid te redden. Samen moeten ze zien te overleven op een veranderde aarde.

Verwijderalarm: Tonio, Jumanji en Justice League op de lijst

Het Netflix Verwijderalarm bestaat voor het grootste deel uit titels die daar de afgelopen weken ook al in staan. Wel zijn er diverse films nieuw op de lijst én kinderseries voor half april.

Lees alles over het verwijderalarm

Beste Spaanse series op Netflix

Spaanse series zijn ontzettend populair op Netflix. Eén van de grote voordelen van de streamingdienst is dat we steeds meer titels van over de hele wereld tot onze beschikking krijgen. Met name Spaanse titels blijken erg goed in de smaak te vallen, waardoor de keuze inmiddels groot is. We hebben de Spaanse series op Netflix eens nader onder de loep genomen.

Lees alles over de beste Spaanse series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Better Call Saul (4 seizoenen + S05E05) Drama 2017 8.7
Supergirl (4 seizoenen + S05E15) Actie 2019 6.4
Bert Kreischer: Hey Big Boy Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?