Netflix Daily

Netflix Daily: Omar Sy over Lupin deel 2, ingrijpende operatie Katherine Heigl (Firefly Lane)

Omar Sy heeft meer verteld over het tweede seizoen van Lupin. De acteur kruipt voor de serie in de huid van Assane Diop. Ondertussen blijkt Katherine Heigl, de actrice die Tully speelt in Firefly Lane, een ingrijpende nekoperatie te zijn ondergaan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Omar Sy over tweede deel Franse hitserie Lupin

Omar Sy, de acteur die voor Lupin in de huid kruipt van Assane Diop, heeft zich tegenover The Hollywood Reporter uitgelaten over het tweede deel van de Netflix-serie. Zo zagen we aan het eind van het eerste deel dat zijn zoon werd ontvoerd. “Ik weet niet of ik daar antwoord op kan geven, want ik mag niets zeggen. Maar ik zou zeggen dat het geen spel meer is. In seizoen 2 is het geen spelletje meer.”

Katherine Heigl (Firefly Lane) onderging ingrijpende nekoperatie

Katherine Heigl, beter bekend als Tully uit Firefly Lane, heeft recent een ingrijpende nekoperatie ondergaan. de actrice had al langere tijd last van hevige pijn. “Nou mensen, nu ben ik bionisch! Er zijn twee titanium plaatjes in mijn nek gezet, waardoor ik vanaf nu waarschijnlijk urenlang op mijn hoofd kan staan. Ik ga dat nu nog niet proberen, maar geef me een paar maanden en ik laat jullie versteld staan. Ik ben ontzettend dankbaar voor het geweldige werk dat het hele team van artsen heeft verricht en mij verlost heeft van de meest gruwelijke pijn die ik ooit heb gekend. Zij hebben me mijn leven teruggegeven”, aldus de actrice over de operatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katherine Heigl (@katherineheigl)

Lucifer-ster Tom Ellis speelde bijna in Outlander

Tom Ellis is uitgegroeid tot dé hoofdrolspeler van Lucifer. Het blijkt echter niet veel gescheeld te hebben of de acteur had ook een rol gehad in Outlander. Ellis verklapte het nieuws in gesprek met Outlander-acteur Sam Heughan (Jamie Fraser). De twee oude vrienden spraken met elkaar voor Square Mile.

Lees alles over Lucifer in Outlander

Sherlock Holmes spin-off The Irregulars al verlengd voor release

The Irregulars lijkt een goede toekomst voor zich te hebben op Netflix. De spin-off van Sherlock Holmes zal eind maart worden gelanceerd op de streamingdienst. En ondanks dat de serie dus nog niet eens is verschenen, heeft Netflix al wel groen licht gegeven voor het maken van een tweede seizoen.

Lees alles over The Irregulars

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Under Suspicion (1 seizoen) Docu 2021 2021-03-17
Tout Simplement Noir Komedie 2020 6.3 2021-03-17
Operation Varsity Blues Docu 2021 2021-03-17
Wat Is Dan Liefde Romance 2019 7.0 2021-03-17
Relic Horror 2020 6.0 2021-03-17
Breach Actie 2020 3.7 2021-03-17
Abla Fahita: Drama Queen (1 seizoen) Komedie 2021 7.7 2021-03-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?