Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw detail in Maddie-zaak, Boys in the Band naar Netflix

Mike Myers in nieuwe Netflix-komedie, The Boys in the Band met onder meer Matt Bomer naar Netflix en levert Maddie-zaak nieuw aanknopingspunt op?

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Mike Myers in nieuwe Netflix-komedie

Mike Myers is binnenkort te zien in een gloednieuwe komedieserie van Netflix. De acteur is bekend van zijn rollen in de Austin Powers-films. Hoe de komedie gaat heten waarin Myers de hoofdrol heeft, is nog niet bekend. Blij met de rol is Myers uiteraard wel. “Ik ben dol op het maken van personages en Netflix heeft me een fantastische omgeving gegeven om in te spelen.”

Levert Netflix-docu nu nieuw aanknopingspunt op in Maddie-zaak?

De Netflix-documentaire over de verdwijning van Madeleine McCann houdt de gemoederen zelfs twaalf jaar na haar vermissing nog flink bezig. Onlangs verscheen een Netflix-documentaire over de verdwijningszaak online en mogelijk levert dat nu toch een nieuw aanknopingspunt op. Zo werd uit de docu bekend dat 25 dagen ná de vermissing van Maddie een huurauto werd genomen door haar ouders. Ondanks dat Maddie toen al even vermist was, zijn er DNA-sporen in de auto gevonden die van haar zouden kunnen zijn. Het rapport werd echter in het Engels opgesteld en in beknopte vorm in het Portugees vertaald. Mogelijk zorgt de docu en de nieuwe DNA-techniek binnenkort alsnog voor een doorbraak.

The Boys in the Band komen naar Netflix

The Boys in the Band komen naar Netflix. De groep heeft er een succesvol jaar op Broadway opzitten en komt in 2020 naar Netflix. Dat heeft Ryan Murphy bekendgemaakt via zijn Instagram-account. De film wordt deze zomer opgenomen en in 2020 gelanceerd en heet THE BOYS. Rollen zijn er voor Matt Bomer (White Collar), Jim Parsons (The Big Bang Theory), Zachary Quinto (Heroes) Andrew Rannells (Girls), Charlie Carver (Teen Wolf), Brian Hutchison (Madam Secretary), Michael Benjamin Washington (Unbreakable Kimmy Schmidt), Robin de Jesús (Law & Order: Special Victims Unit), en Tuc Watkins (Desperate Housewives).

Nieuwe kapsels voor Jughead en Veronica uit Riverdale

De opnames van Riverdale seizoen 3 lijken er nu echt op te zitten. Camila Mendes en Cole Sprouse hebben namelijk nieuwe kapsels genomen. Cole, ook wel bekend als Jughead in Riverdale, gaat vanaf nu weer door het leven met blond haar. Veronica heeft zeven uur bij de kapper gezeten om haar lokken bruin te krijgen.

Lees alles over Camila Mendes en Cole Sprouse

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
DC Legends of Tomorrow (3 seizoenen + S04E20) Actie 2016 7.0
Oblivion Sci-Fi 2013 7.0
Into the Night Actie 1985 6.5
Hulk Actie 2003 5.6
Josie Drama 2018 5.5
About Time Komedie 2013 7.8
Life Komedie 1999 6.7
Midnight Run Actie 1988 7.6
Public Enemies Actie 2009 7.0
American Gangster Drama 2007 7.8
De Film van Dylan Haegens Komedie 2018 5.6
Spy Game Actie 2001 7.1
The Incredible Hulk Actie 2008 6.8
Dabbe 6: The Return Horror 2015 6.0
Uncle Buck Komedie 1989 7.0
Twins Komedie 1988 6.0
Franco Escamilla: Bienvenido al Mundo Stand-up 2019
Homecoming: A film by Beyoncé Docu 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?