Netflix Daily

Netflix Daily: Eigen documentaire Jennifer Lopez, Man From Toronto naar Netflix

Jennifer Lopez krijgt haar eigen documentaire op Netflix. De documentaire is al in juni te zien op Netflix. Ondertussen is ook duidelijk geworden dat de nieuwe actiekomedie ‘The Man From Toronto’ naar Netflix komt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jennifer Lopez krijgt documentaire op Netflix

Jennifer Lopez krijgt haar eigen documentaire op Netflix. In Halftime krijgen we een kijkje in het leven van Jennifer Lopez. Zij is de afgelopen periode gevolgd. De documentaire draait voornamelijk om de voorbereidingen op de pauzeshow van de Super Bowl in 2020. Daarnaast zien we ook meer van haar optreden tijdens de inauguratie van Joe Biden en blikt Lopez terug op haar muziek- en filmcarrière. Halftime verschijnt op 14 juni op Netflix.

Man From Toronto van Kevin Hart en Woody Harrelson komt naar Netflix

The Man From Toronto komt naar Netflix. De rechten van de actiekomedie van Kevin Hart en Woody Harrelson zijn wereldwijd verkocht aan Netflix. De deal valt onder een exclusieve first-look deal die Sony vorig jaar tekende met Netflix. De film draait om een geval van een verkeerde identiteit nadat ’s werelds dodelijkste huurmoordenaar een vreemde tegen het lijf loopt in een Airbnb. De film verschijnt nog dit jaar op Netflix.

Tiener-romcom Heartstopper volgende week al op Netflix

Als er één segment van Netflix is dat gretig aftrek vindt, dan toch wel de ’tiener-romcoms’ (zoals bijvoorbeeld Élite). Er is nu weer een nieuwe op komst: over een weekje komt Heartstopper uit op de streamingdienst!

Lees alles over Heartstopper

Deze films en series komen nog in april: Ozark, Grace and Frankie én Better Call Saul

De twee helft van april wordt heel erg druk op Netflix. Grote series komen tot een besluit en nieuwe verhalen worden geboren. Een overzicht wat je kunt verwachten in de aankomende weken op de streamingdienst.

Lees alles over de komende films

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Taming of the ShrewdPoskromienie Złośnicy Romance 2022 2022-04-17
The Missing Western 2003 6.5 2022-04-17
The Hurt Locker Actie 2008 7.5 2022-04-17
Adormidera Drama 2013 2022-04-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?