Netflix Daily

Netflix Daily: Songfestivalfilm komt naar Netflix, productie The Witcher hervat

De releasedatum van de songfestivalfilm is bekendgemaakt. Vanaf 26 juni kunnen we op Netflix aan de slag met Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Ondertussen is ook bekend dat de opnames van The Witcher hervat kunnen worden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Songfestivalfilm komt al in juni naar Netflix

Netflix heeft meer bekendgemaakt over de film over het Eurovisiesongfestival. De film genaamd Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga wordt op 26 juni toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De hoofdrol in de film is voor Will Ferrell. Hij maakte dan ook de releasedatum van de komische film bekend. In de film volgen we twee IJslandse muzikanten die de kans krijgen om hun land te vertegenwoordigen op het jaarlijkse songfestival. Dat doen ze vol overgave.

Producties Groot-Brittannië kunnen worden hervat

Goed nieuws vanuit Groot-Brittannië: de producties van onder meer The Witcher en Peaky Blinders kunnen worden hervat. De Britse regering heeft groen licht gegeven voor het hervatten van de opnames zolang voldoen wordt aan de veiligheidsmaatregelen. Het is nu afwachten of de studio’s de opnames snel hervatten. Zij zullen ongetwijfeld de veiligheid van cast en crew voorop zetten en wachten op het juiste moment om verder te gaan met de productie.

Grootste Queer Eye-seizoen tot dusver komt in juni

Op 5 juni is het weer raak met nieuwe afleveringen van Queer Eye. De Fab 5 is naar een nieuwe stad en daar gaan ze helemaal los. Er zijn namelijk liefst tien afleveringen gemaakt, het grootste seizoen tot dusver.

Lees alles over Queer Eye

Riverdale, Dynasty en The Flash gaan pas in 2021 verder

De eerste grote gevolgen van de coronacrisis in serieland zijn zichtbaar. The CW heeft het schema bekendgemaakt voor het najaar. Daar hadden normaal gesproken series zoals Riverdale, Dynasty en The Flash opgestaan. Deze ontbreken allemaal en gaan pas weer in 2021 van start!

Lees alles over de The CW series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Rick and Morty (3 seizoenen + S04E07) Komedie 2013 9.3
Patriot Act with Hasan Minhaj (S06E01) Talkshow 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?