Netflix Daily

Netflix Daily: DC-serie Sweet Tooth en Ferry voelt bondscoach aan de tand

DC-comic Sweet Tooth is omgezet tot een serie en daarvan is de trailer verschenen. De hype rondom Ferry is nog lang niet voorbij, hij heeft het nu zelfs gemunt op bondscoach Frank de Boer!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Maak kennis met Sweet Tooth

De DC comic-serie Sweet Tooth is in aantocht op Netflix. Daarin gaan een heel bijzonder volk leren kennen, met The Hybrids. Het is een postapocalyptisch sprookje over een jongen die half hert is en die samen met een rondzwervende eenling op een bijzonder avontuur gaat. Vanaf 4 juni is de serie geheel te zien op Netflix, met onder meer Robert Downey jr. Bekijk alvast de trailer

Bondscoach aan de tand gevoeld door Ferry

In navolging van Noa Lang was nu Frank de Boer ‘slachtoffer’ van Ferry. Rondom de lancering van de prequel van Undercover heeft Netflix diverse reclamefilmpjes opgenomen. Ook bondscoach De Boer heeft hierin een rol. Ferry wil namelijk erg graag weten welke PSV’ers er allemaal mee gaan naar het aanstaande Europees kampioenschap. Dat kunnen er wat hem betreft niet genoeg zijn!

365 DNI krijgt tweede én derde deel

De veelbesproken film 365 DNI krijgt niet één, maar liefst twee sequels op Netflix. De streamingdienst heeft inmiddels duidelijk gemaakt dat de romantische dramafilm, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Blanka Lipinska, een tweede en een derde deel krijgt. De opnames van dat tweede deel zijn inmiddels in volle gang.

Lees alles over 365 DNI

Opnames slotseizoen La Casa de Papel afgerond

Het einde van La Casa de Papel is dan toch echt in zicht. De opnames van het slotseizoen zijn inmiddels volledig afgerond en het wachten op de laatste afleveringen is dan ook in volle gang. Met een speciale social media post werd duidelijk dat de opnames er nu echt op zitten.

Lees alles over La Casa de Papel seizoen 5

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Luis Miguel – The Series (1 seizoen + S02E06) Drama 2018 8.1
American Made Crime 2017 7.2
The Beguiled Drama 2017 6.3
The Little Hours Komedie 2017 5.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?