Netflix Daily

Netflix Daily: Lengte slotseizoen Lucifer bekend; Stephen King wil reboot

Lucifer Netflix seizoen 5

Lucifer-fans hoopten misschien op een heel lang slotseizoen, dat blijkt echter niet het geval. Daarnaast wil Stephen King graag een reboot van Under the Dome op Netflix en komt Criminal eraan.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Stephen King wil reboot Under the Dome

Het boek Under the Dome van Stephen King is vrij recent verfilmd tot een serie van drie seizoenen. Toch komt er als het aan King ligt spoedig een nieuwe versie en wel op Netflix. Hij was namelijk niet zo heel tevreden over de uitvoering op CBS van showrunner Brian K. Vaughan. “Kan Netflix Under the Dome niet terugbrengen? Dan wel vanaf het begin en werkelijk het boek volgen?” Het is afwachten of dit proefballonnetje van King een vervolg krijgt.

Criminal komt in het najaar

Netflix kondigde vorig jaar de veelbelovende serie Criminal aan. In vier landen (Frankrijk, Spanje, Duitsland en Groot-Brittannië) worden diverse criminelen verhoord. De serie is uniek, omdat deze zich volledig in de verhoorkamers zal afspelen. Per land zijn er drie afleveringen en zo zullen er dus ook vier verschillende talen zijn. De cast liegt er niet om, zo is wel duidelijk geworden in de teaser met onder meer David Tennant.

Aantal afleveringen slotseizoen Lucifer bekend

Het vijfde seizoen van Lucifer zal volgend jaar het slotseizoen van de serie zijn. Juist doordat het om de finale ging, was er bij veel fans de hoop dat het om een langer seizoen zou gaan. Het aantal episodes zal echter niet worden verhoord. Ildy Modrovich, showrunner en schrijver van Lucifer, heeft via Twitter laten weten dat het vijfde seizoen van Lucifer opnieuw uit tien afleveringen zal bestaan. “We gaan ervoor zorgen dat iedere minuut telt.” Het is nog wel mogelijk dat een aantal afleveringen langer zullen zijn dan normaal.

Trailers van GLOW en Shaft

Later deze maand komt de wereldwijde première van Shaft op Netflix, alleen in de Verenigde Staten verschijnt de film namelijk in de bioscoop. De trailer is nu gelanceerd. Dat is ook het geval voor GLOW. De Gorgeous Ladies of Wrestling gaan alweer op voor het derde seizoen met een reis naar Las Vegas. De trailer is alvast verschenen.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Tulip Fever Drama 2017 6.2
The 100 (5 seizoenen +S06E06) Sci-Fi 2019 7.8
The Missing (3 seizoenen) Thriller 2019 8.3
Maggie & Bianca: Fashion Friends (3 seizoenen) Komedie 2018 6.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?