Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer nieuwe romcom, eerste foto’s Umbrella Academy en Outer Banks date

The Umbrella Academy Netflix

Netflix heeft de trailer gelanceerd van de nieuwe romantische komediefilm Desperados. Daarnaast zijn de eerste foto’s van Umbrella Academy gelanceerd en blijken twee sterren uit Outer Banks in het echt met elkaar te daten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële trailer romantische komediefilm Desperados verschenen

Netflix heeft een nieuwe romantische komediefilm aangekondigd voor zijn streamingdienst. Het gaat om Desperados, een film waarin de romantische Wes samen met haar beste vriendinnen op avontuur gaat naar Mexico. Daar komt ze met een missie: een pijnlijke e-mail verwijderen die ze stuurde toen ze dronken was. De film verschijnt op 3 juli op Netflix.

Eerste foto’s Umbrella Academy seizoen 2 gelanceerd

The Umbrella Academy keert op 31 juli terug voor een gloednieuw seizoen. Om fans alvast in de stemming te krijgen heeft Netflix nu de eerste beelden gelanceerd van het tweede seizoen. Het gaat om foto’s waar onder meer op te zien is dat de kinderen terugkeren in de jaren zestig. Dat blijkt tenslotte wel uit hun kapsels.

Outer Banks-sterren Chase Stokes en Madelyn Cine aan het daten

Chase Stokes en Madelyn Cine, bekend van hun rollen in Outer Banks, blijken elkaar ook buiten de serie gevonden te hebben. De twee zijn aan het daten geslagen en vormen sinds kort een stelletje. In de serie vertolkt Stokes de rol van John B., terwijl Cline in de huid kruipt van Sarah. In de serie hebben ze al een relatie.

Dit bericht bekijken op Instagram

cats outta the bag ❤️

Een bericht gedeeld door stokes, chase here i am (@hichasestokes) op

Ferry Bouman uit Undercover krijgt eigen film: Ferry

Ferry Bouman zal de hoofdrol gaan spelen in zijn eigen film. Het personage uit Undercover is zo geliefd dat Netflix heeft besloten om zijn leven verder uit te gaan diepen. Zo wordt er dan ook gewerkt aan Ferry de Film.

Lees alles over Ferry Bouman

Derde en laatste seizoen The Rain in augustus op Netflix

The Rain heeft een releasedatum voor het derde seizoen. De Deense Netflix Original Serie werd vorig jaar verlengd, waarbij direct werd aangekondigd dat dit het laatste seizoen zou worden van de apocalyptische reeks.

Lees alles over Valeria en Blood Water

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mr. Iglesias (2 seizoenen) Komedie 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren