Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe outfit Killer Frost, cast Dear White People en Away bekend

Killer Frost gaat er komende seizoen in The Flash heel anders uit zien. Caitlin Snow heeft een nieuwe outfit gekregen. Daarnaast is de cast voor het derde seizoen van Dear White People bekendgemaakt en zijn de hoofdrollen voor de nieuwe dramaserie Away vergeven.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Killer Frost keert terug in The Flash met nieuwe outfit

In oktober gaat het nieuwe seizoen van The Flash van start bij The CW en op Netflix. Caitlin Snow, beter bekend als Killer Frost, keert ook terug in het nieuwe seizoen. Zij krijgt echter wel een gloednieuwe outfit mee in het zesde seizoen van de reeks zo gaf de actrice zelf aan op Instagram.

Cast Dear White People seizoen 3 bekend

Dear White People keert volgende maand terug voor alweer zijn derde seizoen en heeft een aantal nieuwe castleden geïntroduceerd. Door middel van een video op YouTube werd duidelijk welke acteurs en actrices we mogen verwachten in het seizoen dat op 2 augustus te zien is. Onder meer Laverne Cox (Orange is the New Black), Yvette Nicole Brown (Community) en Blair Underwood hebben een rol.

Josh Charles heeft hoofdrol in dramaserie Away

De hoofdrollen voor de dramaserie Away zijn vergeven. Nadat eerder al duidelijk werd dat Hillary Swank te zien is in de tiendelige serie is nu duidelijk dat ook Josh Charles uit The Good Wife een hoofdrol te pakken heeft. De serie vertelt het verhaal van een Amerikaanse astronaut die haar man en tienerdochter achter moet laten om een verraderlijke ruimtemissie te leiden. Het is een serie over hoop, de mensheid en hoe hard we elkaar nodig hebben als we iets onmogelijks willen bereiken.

De La Casa de Papel quiz

Het derde seizoen van La Casa de Papel wordt op vrijdag toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Ben jij helemaal klaar voor het nieuwe seizoen? Bewijs dat dan in de door ons gemaakt La Casa de Papel-quiz. In tien vragen komen we erachter of jij helemaal op de hoogte bent van de ins en outs van de reeks. Haal jij een score van 10 uit 10?

Lees alles over de La Casa de Papel-quiz

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Pinky Malinky (3 seizoenen) Kinderen 2019 6.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?