Netflix Daily

Netflix Daily: Bordspellen Ozark, Squid Game en Stranger Things; Tweede Tudum aangekondigd

Naast series en online spellen brengt Netflix nu ook bordspellen uit. Je kunt als eerste aan de start met Ozark, Stranger Things en Squid Game. Na de zomer is het ook tijd voor het tweede Tudum event.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bordspellen Ozark, Squid Game en Stranger Things

Eind deze maand zullen er een aantal bordspellen uitkomen. Netflix gaat de grote series namelijk nu ook naar je woonkamer brengen. Ozark, Squid Game en Stranger Things zullen in eerste instantie verschijnen. In Ozark moet je één van de rollen aannemen uit de serie en zorgen dat je controle krijgt over het geld. In Squid Game is het uiteraard zaak om alle spellen te doorstaan en het huidige Stranger Things bordspel gaat over het derde seizoen. Het is zaak om uit te zoeken welke personages bezeten zijn door de Mind Flayer. Het spel van Stranger Things is al op bol.com te vinden.

Tudum event is terug met tweede editie

Netflix heeft aangekondigd dat dit najaar opnieuw er een Tudum Event wordt georganiseerd. Op zaterdag 24 september zullen er van ruim honderd films en series informatie worden gedeeld. Series die worden verlengd, eerste beelden, gesprekken met de cast en heel veel meer. Was het vorig jaar één event, nu is het opgesplitst in vijf delen. Zo komen we de hele dag door, die begint in Zuid-Korea en reist via India, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika om een klein etmaal later uit te komen in Japan. Alles is te volgen via YouTube.

Dit is de cast van Black Mirror seizoen 6

Back Mirror gaat binnenkort een comeback maken op Netflix, met het langverwachte zesde seizoen. En we kunnen nu al melden welke acteurs en actrices onderdeel uit gaan maken van de spiksplinternieuwe afleveringen!

Lees alles over Black Mirror seizoen 6

Op dit boek is Persuasion gebaseerd

De film Persuasion op Netflix is gebaseerd op een boek. Het is één van de vele succesvolle verhalen bedacht door Jane Austen, die een waar bibliotheek bij elkaar heeft geschreven. Maar op welk boek is Persuasion op Netflix gebaseerd? En wat zijn de verschillen? Want die zijn er!

Lees alles over het boek Persuasion

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ghostbusters: Afterlife Sci-Fi 2021 7.1 2022-07-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?