Netflix Daily

Netflix Daily: ‘Gladiator’ Russell Crowe is nu pokeraar en Spaanse miniserie met enge pop

Russell Crowe ken je als Maximus Decimus Meridius (commander of the armies of the north, general of the Felix legions), maar hij kan óók al goed pokeren. En er zit een Spaanse miniserie aan te komen met een enge pop. Lezen maar, kijken maar!

Russell Crowe ruilt zwaard in voor pokerkaarten

Russell Crowe is vooral bekend van de epische film Gladiator, maar die is al behoorlijk oud en de acteur is natuurlijk nog steeds actief. Binnenkort komt Poker Face, waarin hij de hoofdrol speelt, op Netflix te staan (na een eerdere bioscooprelease) en dat wordt natuurlijk smullen geblazen. In de thriller speelt Crowe de rol van tech-miljardair en gokker Jake Foley, die zijn beste vrienden uitnodigt op zijn landgoed voor een memorabele pokeravond. Hij biedt ze de kans om méér geld te winnen dan ze ooit konden dromen. Maar om mee te kunnen doen, moeten ze hun diepste geheimen aan de grote klok hangen… Naarmate de avond vordert, ontdekken de vrienden wat er écht op het spel staat.

Mysterieuze Spaanse miniserie met enge pop

Poppen zijn eng, toch? Of nou ja, niet alle poppen, maar Chucky is behoorlijk eng en Curro is dat ook. Die laatste pop is de mascotte van de Expo ’92 in Sevilla en speelt een belangrijke rol in de aankomende Spaanse miniserie 1992. Na de dood van haar man bij een ‘vreemde’ explosie zoekt Amparo (Marian Alvárez) naar antwoorden met de hulp van Richi (Fernando Valdivielso), een bewaker, oud-politieagent en tevens alcoholist. Intussen volgen de moorden steeds hetzelfde patroon: alle slachtoffers zijn verbrand en naast de lichamen verschijnt… je raadt het al… Curro! De opnames van deze nieuwe show zijn van start gegaan, maar een releasedatum hebben we nog niet!

Netflix presenteert nieuwe functionaliteit

Waarschijnlijk heb je het wel gemerkt: Netflix heeft het de afgelopen tijd vele malen moeilijker, zo niet onmogelijk, gemaakt om je account te delen met een ander huishouden. Maar… soms moet de streamingdienst zijn gebruikers natuurlijk óók iets geven! Ook al is het iets kleins, iets wat jouw leven misschien net wat gemakkelijker maakt. Daarom presenteert Netflix een manier om je account van het ene profiel naar het andere profiel te transfereren, een ’transfersysteem’ dus, zeg maar. Dat kon eerst helemaal niet. Of… in ieder geval… het kón wel, maar dan moest je gelijk een splinternieuw account opzetten, met daarbij behorende maandelijkse abonnementskosten. Een vertegenwoordiger van de streamingdienst vertelt aan het medium Variety: “Dit was een veelgevraagde functionaliteit, onze kijkers zaten er écht op te wachten. En daarom zijn we ontzettend blij dat we het ‘foefje’ nu uit kunnen rollen.”

Lees alles over de nieuwe functionaliteit

The Witcher seizoen 3B krijgt trailer

Als échte Witcher-fan heb je seizoen 3A van The Witcher natuurlijk al helemaal afgekeken. Nu is het wachten op de release van seizoen 3B, het slotstuk van Henry Cavill als Geralt of Rivia. Op donderdag 27 juli zullen de laatste afleveringen van het derde seizoen verschijnen en daarin wordt het verhaal een stuk duisterder (Cassie Clare (

Lees alles over The Witcher seizoen 3B

Het nieuwe aanbod van maandag:

Unknown: Cave of Bones Docu 2023 2023-07-17

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?