Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum Enola Holmes bekend, Netflix reageert op Avatar-paniek

Netflix heeft de officiële releasedatum van de nieuwe film van Millie Bobby Brown bekendgemaakt. Enola Holmes wordt op 23 september in het aanbod van Netflix verwacht. Daarnaast heeft Netflix gereageerd op de paniek die is ontstaan rondom de live-action serie van Avatar.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum Enola Holmes bekend

Netflix heeft meer bekendgemaakt over de nieuwe film van Millie Bobby Brown. De actrice die we kennen als Eleven uit Stranger Things heeft achter de schermen hard gewerkt aan de film Enola Holmes. Inmiddels is duidelijk dat de film op 23 september naar Netflix komt. Daarbij werden ook meteen de eerste beelden vrijgegeven.

De film vertelt het verhaal over het jongere zusje van Sherlock Holmes. Alhoewel Elona een stuk minder bekend is, is ze misschien wel net zo’n begaafde superspeurder als haar oudere broer. Als haar moeder plotseling verdwijnt, vertrekt ze naar Londen. Daar komt ze in een samenzwering terecht die de loop van de politieke geschiedenis voor altijd kan veranderen.

Netflix reageert op paniek rondom live-action serie Avatar

Rondom de nieuwe live-action serie van Avatar ontstond afgelopen week veel paniek toen duidelijk werd dat de oorspronkelijke makers van de animatieserie zich terug hadden getrokken. Zij baalden ervan dat de serie niet werd zoals zij voor ogen hadden. Inmiddels heeft Netflix gereageerd. “We hebben respect en bewondering voor Michael en Bryan en het verhaal dat ze hebben gemaakt met de Avatar-animatieserie. Hoewel ze ervoor hebben gekozen om het live action-project te verlaten, hebben we vertrouwen in het creatieve team en hun versie.”

Elizabeth Debicki is prinses Diana in slotseizoenen The Crown

Elizabeth Debicki heeft de rol van prinses Diana in de slotseizoenen van The Crown te pakken. De actrice mag zich opmaken voor de rol van prinses Diana in seizoen 5 en 6 van de serie rond het Britse koningshuis. Daarmee stapt ze in de voetsporen van Emma Corrin.

Lees alles over Elizabeth Debicki

Undercover seizoen 2 komt met wekelijkse afleveringen

Het tweede seizoen van Undercover zal op een iets andere wijze naar Netflix komen dan dat bij het eerste seizoen het geval was. Werd de reeks bij de ouverture eerst geheel in Vlaanderen uitgezonden waarna deze op Netflix verscheen, nu loopt de reeks tegelijk. Dat zorgt er wel voor dat het zal gaan om wekelijkse afleveringen.

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Glitch Techs (2 seizoenen) Kinderen 2020
xXx Actie 2002 5.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?