Netflix Daily

Netflix Daily: Indrukwekkende docuserie Selena Gomez, nieuw castlid Fargo

Living Undocumented Netflix

Selena Gomez, bekend als maker van 13 Reasons Why, is aan de slag gegaan met een indrukwekkende documentaire serie over immigranten. Daarnaast is er opnieuw een castlid van Fargo bekend en is de trailer van Big Mouth seizoen 3 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Selena Gomez maakt indrukwekkende docuserie

Selena Gomez is voor Netflix aan de slag gegaan met een indrukwekkende nieuwe documentaireserie. Het gaat om Living Undocumented, een zesdelige serie waarin we kijken naar families die naar Amerika zijn geimmigreerd. Ze hebben maar één droom, de Amerikaanse. Maar komen erachter dat ze daar mogelijk een hoge prijs voor moeten betalen. De serie verschijnt op 2 oktober. De eerste beelden zie je hieronder.

Weer nieuw castlid aangekondigd voor Fargo seizoen 4

Het vierde seizoen van Fargo is onderweg. Nadat we eerder al meldden dat Uzo Aduba, Chris Rock en Glynn Turman een rol hebben in het nieuwe seizoen, is het nu de beurt aan Timothy Olyphant. Hij speelde eerder al in Justified. Welke rol Olyphant precies speelt, is niet bekend. Zijn naam in de serie is wel al bekend: Dick ‘Deafy’ Wickware.

Deense thrillerserie Equinox aangekondigd

Netflix heeft de Deense bovennatuurlijk thrillerserie Equinox aangekondigd. De serie is gebaseerd op de populaire podcast Equinox 1985. De serie vertelt het verhaal van Anna die getraumatiseerd is geraakt door een mysterieuze verdwijning van een complete klas. Kan ze de waarheid achter deze vermissing onthullen?

Lees alles over Equinox

Seinfeld komt wereldwijd naar Netflix

Netflix is erin geslaagd om de rechten van alle seizoenen van Seinfeld aan te kopen. Vanaf 2021 kunnen we aan de slag met de negen seizoenen van de reeks waarin het draait om Jerry, George, Kramer en Elaine. Het gaat om in totaal 180 afleveringen.

Lees alles over Seinfeld

Trailer Big Mouth seizoen 3 verschenen

Het derde seizoen van Big Mouth is onderweg naar Netfix. Vanaf 4 oktober kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de animatieserie. De eerste officiële trailer voor dat nieuwe seizoen is inmiddels op YouTube verschenen en is hieronder te bekijken.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Last Kids on Earth (1 seizoen) Kinderen 2019
Call Me By Your Name Drama 2017 7.9

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren