Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer American Murder en Braziliaanse thrillerserie naar Netflix

American Murder The Family Next Door Netflix

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van American Murder: The Family Next Door. Daarin komen we meer te weten over Chris Watts. Ook blijkt de Braziliaanse thrillerserie Good Morning, Verônica onderweg naar de streamingdienst.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële trailer American Murder verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van American Murder: The Family Next Door. De documentaire verschijnt op 30 september op Netflix en vertelt het verhaal van Chris Watts. Hij heeft toegegeven dat hij zijn zwangere vrouw Shanann en hun twee kinderen Bella en Celeste vermoordde.

Braziliaanse thrillerserie Good Morning, Verônica in aantocht

Netflix heeft de release van een nieuwe Braziliaanse thrillerserie aangekondigd. Vanaf 1 oktober kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met Good Morning, Verônica. Daarin draait het om een onopvallende bediende die bij de politie in São Paolo werkt. Ze komt op het spoor van een seriemoordenaar.

Afleveringen Undercover komen eerder op Netflix

Undercover seizoen 2 is voortaan al vroeger op de dag te zien op Netflix. Het was tijdens de eerste afleveringen van de Vlaams-Nederlandse serie wachten tot laat in de avond voor er gekeken kon worden op de streamingdienst, dit is nu gewijzigd.

Lees alles over Undercover

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 38

Undercover staat voor de tweede week op rij bovenaan de lijst met de meest populaire titels. Dit mag geen verrassing zijn, de overmacht waarmee dat is gebeurd doet dat misschien toch wel.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Dragon’s Dogma (1 seizoen) Anime 2020
GIMS Docu 2020
Das Letzte Word (1 seizoen) Drama 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?