Netflix Daily

Netflix Daily: Records voor Stranger Things en Unbelievable, nieuwe Spaanse serie aangekondigd

Stranger Things en Unbelievable hebben records verbroken in de vier weken na de release van hun nieuwe afleveringen. Daarnaast is er een nieuwe Spaanse serie aangekondigd en zijn de eerste beelden verschenen van Heartstrings.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Records voor Stranger Things en Unbelievable

Stranger Things heeft het uitstekend gedaan in de eerste week na de release van seizoen 3. De serie is uiterst populair en dat laten de cijfers ook zien. Liefst 64 miljoen huishoudens stemden in de eerste vier weken van de release af op het derde seizoen. Ook Unbelievable deed het goed. Liefst 32 miljoen huishoudens bekeken in de eerste vier weken na de release de serie over een verkrachtingszaak.

Netflix kondigt nieuwe Spaanse serie Hache aan

Netflix heeft een gloednieuwe Spaanse serie aangekondigd. De serie heet Hache en lanceert op 1 november bij de streamingdienst. De serie speelt zich af in 1960 en draait om drugssmokkel. De serie draait om Helena, een prostituee die de favoriet wordt van een krachtige georganiseerde misdadiger Malpica. Een gewelddadige man met een slecht been en een morfineverslaving om de pijn te verdoven.

Eerste beelden anthologieserie Heartstrings verschenen

Netflix heeft de eerste beelden van de anthologieserie Heartstrings naar buiten gebracht. De serie is geïnspireerd door de iconische muziek van Dolly Parton. Hieronder zie je alvast de eerste beelden van de serie.

Makers zien vervolg Unbelievable wel zitten

Unbelievable krijgt mogelijk meer afleveringen bij Netflix. De serie werd in eerste instantie verkocht als een limited serie, maar achter de schermen wordt al gesproken over een mogelijk vervolg. De producers staan in ieder geval open voor meer seizoenen. Toni Collette en Merritt Wever keren mogelijk terug voor eventuele nieuwe afleveringen.

Lees alles over Unbelievable

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 42

De slechteriken uit Birmingham hebben de eerste plek overgenomen in de lijst met meest populaire titels, maar met stip is een andere slechterik binnengekomen op de tweede plaats. Het langverwachte vervolg van Breaking Bad is in de eerste week na release massaal bekeken. Dat gooit de top drie dan ook wat op de schop.

Lees alles over de top 20e

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (1 seizoen + S02E04) Docu 2019 7.9
Riverdale (3 seizoenen + S04E02) Drama 2019 7.4
The Flash (5 seizoenen + S06E02) Actie 2019 8.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?